Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON GÖREV !

SON GÖREV !

Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Karadeniz Ereğli doğumlu Piyade Sözleşmeli Er Doğukan Korkmaz,son yolculuğa uğurlandı.


Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan Karadeniz Ereğli doğumlu Piyade Sözleşmeli Er Doğukan Korkmaz, askeri törenle son yolculuğa uğurlandı.
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak'ın Kuzeyi'ndeki terör hedeflerine yönelik olarak gerçekleÅŸtirilen Pençe-Kilit operasyonunda ÅŸehit olan Piyade SözleÅŸmeli Er DoÄŸukan Korkmaz'ın naaşı Bozahane Camisi’ne getirildi.
Åžehidin cenaze törenine katılan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alparsan KavaklıoÄŸlu, ÅŸehit yakınlarının yanına giderek baÅŸsaÄŸlığı diledi. CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan tarafından görevlendirildiÄŸini söyleyen KavaklıoÄŸlu, ErdoÄŸan ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da baÅŸ saÄŸlığı temennilerini iletti.
Cenaze namazında da yürek yakan anlar yaÅŸandı. Åžehidin annesi Åžerife Korkmaz, tabutuna sarıldığı oÄŸlunun fotoÄŸrafını öperek, “aÅŸkım, sende beni öp” diye gözyaşı döktü. Ayakta durmakta güçlük çeken baba Sinan Korkmaz da, getirilen sandalyeye oturarak oÄŸluna veda etti. 
Şehit Doğukan Korkmaz, cenaze namazının kılınmasının ardından, silah arkadaşlarının omuzlarında top arabasına konuldu. Şehit Korkmaz, aile mezarlığında toprağa verilmek üzere, Ömerli mahallesine götürüldü.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Milletvekilleri, Karadeniz Bölge Komutanı TuÄŸamiral Niyazi UÄŸur, belediye baÅŸkanları, EreÄŸli ile çevre il ve ilçelerden gelen on binlerce kiÅŸi ÅŸehide veda etti. 
   

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün26
gülücük3
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sebahattin Ozarslan

29 Nisan 2022 - 10:11

Sehidimize allah rahmet rylesin mekani cennet olsun elmatepe mah AZA

TC.HÜSEYİN HAŞİM ALTAY

28 Nisan 2022 - 03:43

ALLAH RAHMET ETSİN,RUHUN ŞAD,MEKANIN CENNET OLSUN VATAN EVLADI,AİLENE BAŞ SAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM...83 MİLYON TÜRKTEN BİRİ OLARAK ŞAHSIM ADINA ANT İÇERİMKİ BU CENNET ÜLKEMİZİN BİR ÇAKIL TAŞINI VATAN HAİNLERİNE VERMEYECEĞİZ...

Yorum Yazın

Canlı Radyo