Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON DURUM!

SON DURUM!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, şehirlerarası yolcu indirme-bindirme sorununun çözüm noktasına geldiği bildirildi.


AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, 91.7 frekansından yayın yapan EreÄŸli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la burada KonuÅŸalım” programında yaptığı açıklamada, alt komisyon kararının çalışmasını tamamladığını söyledi.
Komisyonun hazırladığı raporun Ä°lçe Trafik Komisyonu’na geldiÄŸini ve kabul gördüğünü anlatan Çakır, ÅŸunları söyledi:
“Önceki Ä°lçe Trafik Komisyon’unda alınan karar doÄŸrultusunda; alt komisyona havale edilen 3 noktada gerekli incelemeler tamamlandı, sonuç Ä°lçe Trafik Komisyonu’na bildirildi. Komisyan da bu kararı Ä°l Trafik Komisyonu’na gönderdi. Gülüç’te, Potbaşı-Kışla arasında, Devrek Yolu kavÅŸağı ve YeÅŸiltepe mevkisindeki düzenlemeler yapıldı. Ä°l’den onay geldiÄŸinde iÅŸleme girecektir. Tabi bu sorunlar Çevre yolu bittiÄŸinde böyle bir sorun olmayacak. Zira insanlar evinin önünden geçerken inemeyiÅŸin sıkıntısını yaşıyor. Çevre yolunun tamamlanması sonrası ise böyle bir durum olmayacak. Çünkü otobüsler direk olarak terminale geçecek.”

UYSAL Ä°STEMÄ°ÅžTÄ°
Karayolları ve trafik kanununa göre, ÅŸehirararası yolcu otobüslerinin merkezlerde yolcu indirme ve almasının yasak olması üzerine halktan gelen ÅŸikayetleri dikkate alan EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, belirlenen üç noktada yolcu indirmeye izin verdirmiÅŸti. Ancak, trafik ekiplerinin araçlara cezai iÅŸlem uygulaması üzerine Uysal, konuyu Ä°lçe Trafik Komisyonu’na getirmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo