Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON DAKİKA !.

SON DAKİKA !.

Ereğli`de meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.


 

Kaza saat 17.00 sularında Elmatepe mahallesinde meydana geldi .

Alınan bilgilere göre Muhammet Çelik’in (25) kullandığı 67 AAP 775 plakalı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kask takmadığı için kazada başından yaralanan ve durumu ağır olan Çelik’e ilk müdahaleyi olay yerinden şans eseri geçen Anadolu hastanesi doktorlarında Suat Doğan yaptı. Yaralının başından ayrılmayan Suat Doğan, sağlık ekiplerinin beklendiği sırada müdahalesi ile birlikte yaralı genci sabit tutmaya çalıştı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesinin yaptıkları Muhammet Çelik’i ambulansla Devlet hastanesine kaldırdı. Çelik’in Acil serviste tedavisine bağlandığı ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayı gören Onur Can Çankaya, sürücü Muhammet Çelik’in motorun hâkimiyetini kaybederek düştüğünü söyledi. 

Kaza sırasında olay yerinden geçen Anadolu hastanesi doktorlarından Suat Doğan ise yaralıya ilk müdahaleyi yaparak yerde sabit tutmaya çalıştıklarını söyledi. Sürücünün kask takmadığı için başından yaralandığını kaydeden Doğan, sağlık ekiplerinin müdahalesini yaptığı genci Devlet hastanesine kaldırdığını anlattı. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

SON DAKİKA !.

Ereğli`de meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın3
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ersin Ereğli

30 Temmuz 2020 - 18:09

Akıllanmıyorlar.

Yorum Yazın

Canlı Radyo