Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

-Son Dakika- Ereğli’ye geliyorlar!

-Son Dakika- EreÄŸli’ye geliyorlar!

Eski Türk Milli Futbol Takımı oyuncusu Fatih Akyel ve TRT Spor Yorumcularından Serkan Reçber’in, aynı zamanda Karadeniz EreÄŸli Belediyespor Yönetim Kurulu Ãœyesi Özkan ÖzyiÄŸit ile birlikte Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Karadeniz EreÄŸli Belediyespor Kulübü BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın davetlisi olarak Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine gelecekleri bildirildi.


Alınan bilgiye göre, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grupta mücadele eden Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’ın oynadığı son üç maçını kazanması ile yakaladığı baÅŸarılı çıkış, ulusal düzeyde de dikkat çekti.
Dün akÅŸam, Devlet kanalı TRT Spor’da yayınlanan programda konuÅŸan spor otoritesi Yorumcu Serkan Reçber, EreÄŸli Belediyespor’dan bahsederek, Uysal ve kulübün 2’nci BaÅŸkanı Halil BozkuÅŸ’un daveti üzerine EreÄŸli’de olacağını söyledi.
Öte yandan, ilçeye bugün (28 Kasım Salı) gelmesi beklenen Reçber ve bir dönem Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’un formalarını giyen eski milli futbolcu Fatih Akyel’in, önce BaÅŸkan Uysal’ı ziyaret edecekleri, ardından takımın antrenmanını izleyecekleri öğrenildi.
Gün içinde ise EreÄŸli FM stüdyolarına gelecek Reçber ve Akyel’in, canlı yayına katılarak Karadeniz EreÄŸli Belediyespor üzerine söyleÅŸi gerçekleÅŸtirecekleri kaydedildi. 17.00’da baÅŸlayacak programı sakın kaçırmayın.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın1
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo