Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON ANDA KURTARILDI !.

SON ANDA KURTARILDI !.

Ereğli`de girdiği denizde 1 saat mahsur kalan kişi Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.


EreÄŸli`de girdiÄŸi denizde yaklaşık 1 saat mahsur kalan Ersen Gündüz isimli vatandaÅŸ haber verilen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı. 

Olay ilçeye baÄŸlı Kırmacı mahallesinde bulunan halk plajında meydana geldi. Kemer mevkiinde kayalık alanlarda ailesi ile birlikte denize giren Ersen Gündüz (43) girdiÄŸi bir anda akıntıya kapıldı. Suda ilerlemeye çalışsa da baÅŸarılı olamayan Ersen Gündüz’ün ailesi ve çevredeki vatandaÅŸlar durumu sahil güvenlik ekiplerine bildirdi. VatandaÅŸların can yeleÄŸi attığı Ersen Gündüz bir saat süren beklemenin ardından Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtartıldı. Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına Sahil Güvenlik botu ile getirilen Ersen Gündüz, burada saÄŸlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Devlet hastanesine kaldırıldı. Ersen Gündüz’ün saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu ve tedavisinin ardından taburcu edildiÄŸi öğrenildi.

SON ANDA KURTARILDI !.

Ereğli`de girdiği denizde 1 saat mahsur kalan kişi Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın4
gülücük2
üzgün1
hayran0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Okan deÄŸer

17 AÄŸustos 2020 - 21:46

Eğer haber verildikten bir buçuk saat sonra sahil güvenlik geldiyse askeriye olduğu için yazıklar olsun demiyorum ama olmamış.

Yorum Yazın

Canlı Radyo