7 o C Kdz. Ereğli

Sokakta yaptılar!

Zonguldak’ta Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl yapılan ‘Dünya sağlık için hareket et günü’ sloganıyla İsmet Paşa parkında değişik hedef kitlelere yönelik egzersiz hareketleri yaptılar.

Sağlık 5 yıl 11 ay 24 gün 14 saat 7 dakika önce 836

Haberi Paylaşın

BEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkan Vekili Doktor Öğretim Üyesi Eda Adıbaş, sosyal sorumluluk projesi ile ilgili bilgiler vererek şöyle dedi:
“Bülent Ecevit Üniversitesi sağlık bilimleri fakültesi öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl yapılan ‘Dünya sağlık için hareket et günü’ sloganıyla değişik hedef kitleleri yönelik egzersiz hareketler yapıyoruz. Bu bağlamda da bu seni halka açık olan İsmet Paşa Parkı'nı tercih ettik. Herkesin rahatlıkla uygulayabileceği onları rehberlik edebilecek halkımıza egzersizleri öğretmek amacıyla harekete geçtik. Farkındalık yaratmak için düzenlemiş olduğumuz bir etkinliktir. Vatandaşlar tarafından bizlere geri dönüşler oluyor. İnsanlar bu anlamda nereden danışmanlık hizmeti alabileceklerini bize tanışıyorlar. Biz fizyoterapi camiası olarak bu anlamda profesyonel yardımlar alışkın bir sektörün içerisindeyiz. Geri dönüşler güzel oluyor.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 39 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 12 saat 40 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 9 saat 7 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 8 saat 8 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 14 saat 1 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 15 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 22 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 11 saat 34 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 10 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 3 saat 45 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?