13 o C Kdz. Ereğli

Skandalın adresi Çaycuma!!!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 19 yaşındaki bir kadının, gittiği hastanenin Acil Servis bölümüne ait tuvalette doğum yaptığı iddia edildi.

Anne-Bebek-Aile 6 yıl 5 ay 2 gün 5 dakika önce 1967

Haberi Paylaşın

İHA’nın haberine göre skandal olay Çaycuma Devlet Hastanesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, geride bıraktığımız hafta Pazartesi günü Çaycuma Devlet Hastanesi Acil Servis’ine karın ağrısı şikayeti ile başvuran 19 yaşındaki A.A, tuvaleti geldiğini belirterek ihtiyacını gidermek için tuvalete gitti. A.A’ın uzun süre tuvaletten çıkmaması üzerine durumdan şüphelene görevliler, kilitli kapıyı açarak içeri girdiler.
Personel, A.A’yı doğum yapmış halde gördürdükten sonra, üzerlerindeki şaşkınlığı da atarak yerde hareket duran bebeği kontrol ettiler. Anne müşahede altına alındığı sırada yapılan kontrolde, AA’nın 8 aylık hamile olduğu, doğurduğu talihsiz bebeğin ise öldüğü belirlendi.
Burada bir süre müşahede altında tutulan kadın Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi. Polis nezaretinde tedavisi tamamlanan A.A, polis gözaltına alındı, işlemlerinin ardından Çaycuma Adliyesi’ne sevk edildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.A. ve kendisine yardım ettiği iddia edilen annesi Sibel A., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. A.A.’nın evlilik dışı hamile kaldığı öne sürüldü.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 5 saat 4 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 20 saat 16 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 3 saat 17 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 21 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 23 saat 55 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 21 saat 34 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 18 saat 10 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 4 saat 38 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 22 saat 45 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 2 saat 11 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI