Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’SİZLER İÇİN SINIRLARI ZORLAYACAĞIM’

’SÄ°ZLER İÇİN SINIRLARI ZORLAYACAÄžIM’

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal’ın ev sahipliÄŸinde Fiziksel Engelliler DerneÄŸi ve Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokulu iÅŸbirliÄŸiyle ’Oyuncak arkadaşım’ adlı sosyal sorumluluk projesi gerçekleÅŸtirildi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal’ın ev sahipliÄŸinde, Fiziksel Engelliler DerneÄŸi ve Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokulu 2E sınıfı öğrencilerinin iÅŸbirliÄŸiyle gerçekleÅŸtirilen ’Oyuncak arkadaşım’ adlı sosyal sorumluluk projesi, Belediye düğün salonunda yapıldı.

Ä°lçedeki rehabilitasyon merkezlerinde eÄŸitim gören engelli çocukların bir araya geldiÄŸi etkinliÄŸe Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve eÅŸi Sevim Uysal, Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Ayhan Atay, Fiziksel Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkan Yardımcısı Ahmet EroÄŸlu, Ä°ÅŸadamı Ahmet Ä°zmirli, Merhum Hacı Ä°brahim Ä°zmirli’nin kızı YaÅŸar Ä°zmirli Gök, Ä°zmirlioÄŸlu Ä°lkokulu Müdürü Orhan Köse ve eÅŸi, Ä°ÅŸ Kadını Aysel Manay ve eÅŸi, öğrenci velileri ve engelli aileleri katıldı.

Proje kapsamında 2E sınıfında eÄŸitim gören öğrencilerin anneleri, etkinlikte engelli çocuklara armaÄŸan edilmek üzere 58 bez bebek ve çeÅŸitli hediyeler hazırladı. Küçük öğrenciler bu hediyeleri “Oyuncak Arkadaşı” olarak belirlenen engelli çocuklara takdim etti.  Etkinlikte bayan Uysal da çocuklara balonlar hediye etti.

UYSAL: “ÖMRÃœM YETTİĞİ MÃœDDETÇE SÄ°ZLERÄ°N YANINDA OLACAÄžIM”

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, yaptığı konuÅŸmada nefes alan her kesin öksürürken dahi bir engelli adayı olduÄŸunu belirterek; “Gerçekten sizleri kutluyorum, çok önemli görevler yapıyorsunuz. Engelli çocuklarımızla, rehabilitasyon ihtiyacı olan çocuklarla uÄŸraÅŸmak  yürek isteyen, kalp isteyen, içinde bir sevgi tohumu bulunmasını gerektiren bir çalışma. Bu yüzden ülkem adına, insanlık adına sizlere sonsuz teÅŸekkürler ediyorum. Bütün sorunlarınızı biliyorum. Bugün engelli olmayan bir insan bir saniye sonra öksürürken, yerinden kalkarken engelli olabilir. Bu bilinçle bu engelli vatandaÅŸları ve ailelerine kıymet vermeliyiz, katkı saÄŸlamalıyız. Ömrüm yettiÄŸi müddetçe, aklım beynim, ayaklarım yettiÄŸi müddetçe hangi makamda olursam olayım sizlerin yanındayım. Bunları bilmenizi istiyorum. EreÄŸli Belediyesinin imkanları doÄŸrultusunda ÅŸartları azami ÅŸekilde kullanacağımı bilmenizi isterim. Sizler için sınırları zorlayacağım” dedi.

Fiziksel Engeliler Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Eroğlu da yaptığı konuşmada engellilerin kendileriyle bir problemi olmadığını, toplumun bakış açısıyla problemleri olduğunu belirtti ve destekleri için Uysal ailesine teşekkür etti.

KonuÅŸmaların ardından Belediye BaÅŸkanı Uysal’ın eÅŸi Sevim Uysal ve Sınıf Öğretmeni Åžadiye Çakır eÅŸliÄŸinde, 2E sınıfı öğrencileri annelerinin hazırladığı bez bebekler ve hediyeleri engelli öğrencilere verdi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo