Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SIR GİBİ SAKLANAN RAKAMLAR !.

SIR GÄ°BÄ° SAKLANAN RAKAMLAR !.

Ereğli FM, ilçedeki 3 hastanenin yoğun bakım ve servislerinde Covid-19 tedavisi gören hasta sayısına ulaştı.


Korona Virüs salgını nedeniyle ilk vefatın yaÅŸandığı 16 Nisan’dan bu yana 128 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi EreÄŸli’de hizmet veren 3 hastanede yoÄŸun bakım ve Covid servislerinde yatan hasta sayısı adeta alarm veriyor.

EreÄŸli FM haber merkezinin güvenilir kaynaklardan edindiÄŸi bilgilere göre, EreÄŸli Devlet ve Anadolu Hastanesinde yoÄŸun bakım üniteleri  % 100 doluluÄŸa ulaşırken, kısa süre önce pozitif hastaları kabule baÅŸlayan Echomar hastanesinde de hasta sayısı giderek artıyor.

Ä°ÅžTE O RAKAMLAR !..

EreÄŸli’de test sonucu pozitif çıkıp evinde tedavi gören ve karantinada olan kiÅŸi sayısı belirsizliÄŸini korurken, EreÄŸli Devlet Hastanesinde sürekli yenisi açılan Covid -19 servislerinde tedavi gören hasta sayısı (12 Aralık itibari ile) 163’e ulaÅŸtı.                        

EreÄŸli Devlet Hastanesinde yoÄŸun ünitesi de  % 100 dolulukla hizmet veriyor. Hastanenin yoÄŸun bakımında 13 Aralık itibari ile 30 hastanın tedavisi sürüyor.

ANADOLU HASTANESÄ° DOLDU !.

Korona Virüs ile mücadelenin sürdüğü EreÄŸli Anadolu Hastanesinin Covid-19 yoÄŸun bakım ünitesinde 8 hasta tedavi görüyor. Bu rakam Covid yoÄŸun bakımın % 100 dolulukla çalıştığı anlamına da geliyor. Edinilen bilgilere göre Anadolu Hastanesinin Covid servisinde tedavi gören hasta sayısı ise bugün itibari ile 18’e ulaÅŸtı.

ECHOMAR DOLMAK ÃœZERE !.

Diğer iki hastaneye göre Covid-19 tedavisi ve hasta kabulüne ilçede ihtiyaç doğunca kısa bir süre önce başlayan Özel Echomar Hastanesinin Covid-19 servisine 15 hasta yatış yaptı.

Hastanenin Covid yoÄŸun bakım ünitesinde   ise 10 hastanın tedavi gördüğü öğrenildi.

Özetle Korona Virüs nedeniyle 128 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi EreÄŸli’deki 3 hastanede 13 Aralık itibari ile 48 hasta yoÄŸun bakımda, 196 hasta ise servislerde olmak üzere 244 hasta Korona Virüs tedavisi görüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün23
şaşkın7
gülücük3
hayran2
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo