Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“SİNİR HARBİNİ BEN YAŞADIM”

“SÄ°NÄ°R HARBÄ°NÄ° BEN YAÅžADIM”

MHP Zonguldak Ä°l BaÅŸkanı Hamdi Ayan, Ormanlı Belde Belediye BaÅŸkanı Bayram BaÅŸol ve 4 meclis üyesinin istifa ederek, AK Parti’ye geçeceÄŸi iddialarına iliÅŸkin yaptığı açıklamada sarf ettiÄŸi sözlerden dolayı özür diledi.

Ayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, dün AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ile iddialar nedeniyle tartıştığını, tartışmada sarf ettiği sözleri kendisine de yakıştıramadığını söyledi.

Partisinin çeÅŸitli kademelerinde uzun yıllar yöneticilik yaptığını hatırlatan Ayan, "Bu zamana kadar siyasette hep bir seviye olsun, Zonguldak’ta birlik beraberlik olsun gayretinde olan insanda benim. 60 gün içerisinde bir seçim yapılacak ve MHP’nin kadrolarına bir saldırı var bu sadece Ormanlı Belediye BaÅŸkanı ile alakalı deÄŸil diÄŸer belediye baÅŸkanlarımız ile de görüşme teklifleri var. Partimizi dağıtmak isteyenler de var, böylesi bir süreçte bu hadise yaÅŸanmıştır" diye konuÅŸtu. 

"Ağzımdan çıkan sözlerden dolayı Zonguldak halkından kamuoyundan bütün vatandaşlarımızdan özür diliyorum" diyen Ayan, "Ama biz kediye kedi demeliyiz arkadaşlar, bunu da saklamamalıyız" dedi.

MHP’nin milletvekili çıkarttığı illerde CumhurbaÅŸkanlığının talimatıyla partilerine operasyon yapıldığını iddia eden Ayan, şöyle devam etti:

“Burada sinir harbini ben yaÅŸadım, bundan dolayı Zonguldak kamuoyundan da özür diliyorum. Ormanlı Belediye BaÅŸkanı ile ilgili konuyu söylemiÅŸtim, kim nereye hizmet etmek isterse etsin. Zonguldak’ta siyaseten 3-5 oy alıp MHP’ye darbe vuralım diye bunları yapmanın bir anlamı yok. Böyle bir sürece katkı saÄŸlayan arkadaÅŸların da aramızda olmasına gerek olmadığını ifade etmeye çalıştım”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo