Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Sınıflarda Kitap Okuma Köşesi Oluşturuldu

Sınıflarda Kitap Okuma Köşesi Oluşturuldu

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Atatürk İlkokulunda atık malzemelerden yapılan okuma köşesinde öğrenciler her gün bir ders saatinde kitap okuyor. 

Alaplı Atatürk İlkokulu öğretmenleri tarafından 1’inci sınıf öğrencileri için sınıfların bir köşesine atık palet ve ağaç parçaları boyanarak kütüphane ve oturma alanları oluşturdu. Öğrenciler sınıflarda oluşturulan alanlarda her gün bir ders saatini kitap okuyarak geçiriyor. Alaplı Atatürk İlkokulu öğretmenlerinden Aysel Nergis, öğrencilerini kitap okumaya teşvik etmek amacıyla sınıfında Kitap Okuma Köşesi kurdu. Alaplı Atatürk İlkokulu sınıf öğretmenlerinden Aysel Nergis öğrencilerine kitapları tanıtmak, sevdirmek, kitap okumaya teşvik etmek amaçlı dersliğinde güzel bir değişiklik yaptı. Atatürk İlk Okulunda ve diğer velilerinin de katkılarıyla sınıfta renkli bir Kitap Okuma Köşesi kuruldu. “Okuyoruz” projesi kapsamında oluşturulan köşe kitaplık, rengarenk koltuklar ve kitaplık Köşesi hem velilerin hem de öğrencilerin büyük beğenisini kazandı.

Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, "Atatürk İlkokulumuzda öğretmenlerimizin atık malzemeleri değerlendirerek böyle bir köşe oluşturulması öğrencilerimizin ev hayatını yaşaması ve sosyal yönden gelişmesi acısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimizi bu uygulamalarından dolayı tebrik ediyorum" dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo