Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SİLAHLI SALDIRI, 1 ÖLÜ !

SİLAHLI SALDIRI, 1 ÖLÜ !

Ereğli`de silahlı saldırı. 1 kişi hayatını kaybetti.


Olay ilçeye baÄŸlı Belen Mahallesinde meydana geldi. Ä°ddiaya göre 112 Acil Durum müdürlüğü merkezine bir kiÅŸinin silahla yaralandığı ihbarının yapılması üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yola çıkan saÄŸlık ekipleri, kendilerini durduran sivil araç ile getirilen 33 yaşındaki Fevzi Altay’ı ambulansa aldı. Ä°lk müdahalesi yapılan Fevzi Altay özel Echomar hastanesine getirildi. Vücuduna 9 mermi isabet eden Fevzi Altay, burada yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen hayata tutunamadı. 
AÄžABEY GÖZALTINA ALINDI…
Olayda yaralı Fevzi Altay’ı saÄŸlık ekiplerine teslim eden aracın sahibi ve aynı zamanda Fevzi Altay’ın aÄŸabeyi N. Altay, hastane önünde polisler tarafından gözaltına alındı. Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan N. Altay ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ä°ki kardeÅŸin daha önce de kavga ettikleri ve birbirlerini bıçakla yaraladıkları ve aralarında husumet olduÄŸu öğrenildi. 
ARAÇTA MERMÄ° KOVANI VE ÇEKÄ°RDEK BULUNDU…
DiÄŸer yandan olay yeri inceleme ekipleri, N. Altay’ın kardeÅŸini ambulansa teslim ettiÄŸi otomobilde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde boÅŸ kovan, mermi çekirdeÄŸi bulunduÄŸu ve kan tespit edildiÄŸi öğrenildi. 
Cinayeti kardeÅŸi Fevzi Altay ile aralarında husumet olan N. Altay’ın iÅŸlediÄŸi iddiasıyla gözaltına alındığı ve soruÅŸturmanın devam ettiÄŸi öğrenildi.

SİLAHLI SALDIRI, 1 ÖLÜ !

Ereğli`de silahlı saldırı. 1 kişi hayatını kaybetti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün11
gülücük6
kızgın6
hayran2
şaşkın2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo