Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ TUTUKLANDI!..

SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ TUTUKLANDI!..

Zonguldak’ta, bir büfeden içki satışı yapılmaması nedeniyle çıktığı öne sürülen silahlı kavgada gözaltına alınan 4 kiÅŸiden 1’i tutuklandı.

Asma Mahallesi Avni Cinel Caddesi’nde bir büfeden kendilerine içki satılmadığı gerekçesiyle çıkan silahlı kavgada göğsünden yaralandığı öne sürülen ve olay yerinden kaçarken karıştıkları trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılırken hayatını kaybeden ErtaÅŸ Demirdöğer’in ölümüyle ilgili gözaltına alınan iÅŸ yeri sahibi A.K, çalışanı F.N. ve Demirdöğer ile büfeden içki almaya gelen H.Ç. ve E.Ç. emniyetteki iÅŸlemlerin ardından adliyeye götürüldü.

Cumhuriyet savcılığındaki ifadelerinin ardından F.N, H.Ç. ve E.Ç, serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye sevk edilen iş yeri sahibi A.K. tutuklandı.

Asma Mahallesi Avni Cinel Caddesi’nde ErtaÅŸ Demirdöğer, H.Ç. ve kardeÅŸi E.Ç’nin sabah saatlerinde bir büfeye giderek içki almak istemesi üzerine iÅŸ yeri sahibi A.K. ve çalışanı F.N. arasında tartışma çıkmıştı. 

Kavgaya dönüşen olayda A.K’nin ruhsatsız tabancayla ateÅŸ açmasının ardından otomobile kaçan 3 kiÅŸi, MithatpaÅŸa Mahallesi Ä°kinci Makas mevkisinde trafik kazasına karışmıştı. Demirdöğer, 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmiÅŸti.

Olayın ardından H.Ç. kardeşi E.Ç. ile iş yeri sahibi A.K. ve çalışanı F.N. gözaltına alınmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo