15 o C Kdz. Ereğli

Silahla Vurdukları Şahsın Evini Yaktılar

- Silahla ayağından vurdukları şahsın evini yaktılar

Gündem 7 yıl 15 gün 5 saat 11 dakika önce 2000

Haberi Paylaşın

Bolu’da 2 katlı ahşap evde çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken, olay yerine ayağından silahla yaralanmış olarak gelen kiracı Hamza Arslan, "Önce vurdular şimdi de evimi mi yaktılar" dedi.
Olay, Semerkant Mahallesi İsmail Kemal Caddesi’nde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Hamza Arslan isimli bir vatandaşın kiracı olarak yaşadığı 2 katlı ahşap evde sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden alevler yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yanan evi yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına aldılar.
Yangın sırasında evde yaşayan kimsenin olmaması olası bir can kaybını önledi. İtfaiyenin söndürme çalışmaları sırasında polis ekipleri olay yerine evde kiracı olduğu öğrenilen Hamza Arslan’ı çağırdı. Hamza Arslan evinin önüne ayağından vurulmuş şekilde gelerek polis ekiplerine, "Önce vurdular şimdi de evimi mi yaktılar" dedi.
Arslan, 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Polis her iki olayla ilgili de inceleme başlattı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 4 saat 46 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
14 saat 58 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 2 saat 59 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 17 saat 52 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 23 saat 26 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 22 saat 27 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 4 saat 20 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
17 saat 34 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 13 saat 4 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 1 saat 53 dakika önce KAZA ; 2 YARALI