Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Silahla market soymaya kalktı!!!

Silahla market soymaya kalktı!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karabük’te bir kişi elinde silahıyla güpegündüz markete girerek soygun yapmaya çalıştı. Kıskıvrak yakalanan soyguncu "şansımı denedim" dedi. 
Edinilen bilgiye göre, Yeşil Mahalle Atatürk Bulvarı’nda bir marketin şubesine gelen kar maskeli ve eli silahlı Hasbi Yücel, kasiyer kadına silah doğrultarak kasayı açtırmaya çalıştı. Kasiyer, silah karşısında ürkerek kasadan uzaklaşınca, soyguncu bu sefer başka bir kasiyerin yanına geçti. Kasadaki paraları hızlı bir şekilde alarak kaçmaya çalışan silahlı soyguncu, dışarı çıktığı sırada çalışanların ve vatandaşların müdahalesi ile derdest edilerek yakalandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri soyguncuyu gözaltına aldı.  Ayrıca soyguncu Yücel’in yakalandıktan sonra neden yaptın sorusuna “şansımı denedim” dediği öğrenildi. 
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıs Karabük Eğitim Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Burada gazetecilerin neden yaptınız yönünde soruya ise 'Sana ne' cevabı veren şahıs sorgulanmak üzere emniyete getirildi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
şaşkın1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo