Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SİLAH ARKADAŞLARI YANINDAYDI

SÄ°LAH ARKADAÅžLARI YANINDAYDI

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi DaÄŸlıca bölgesinde teröristlerle girilen çatışmada yaralanan ve tedavisi evinde devam eden UÄŸur Sezer, silah arkadaÅŸlarının katıldığı törenle evlendi. 

Teröristlerin attığı el bombasından seken ÅŸarapnel parçasının ayağına isabet etmesi sonucu, 17 Ekim 2015’te yaralanan Sezer, tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden taburcu edilerek, baba ocağı EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Ketenciler Köyü’ne getirildi. 

Tedavisi bir süredir evinde süren Sezer hayatını aynı köyde oturan Nuran Türkoğlu ile birleştirdi.

Baston yardımıyla yürüyebilen Sezer, köy meydanında davul zurna eÅŸliÄŸinde gerçekleÅŸtirilen düğünde kendisi gibi gazi olan silah arkadaÅŸlarıyla oynadı.

Mutlu gününde yanında olan silah arkadaÅŸlarına ve yakınlarıma teÅŸekkür eden Sezer, "ÇeÅŸitli nedenlerden dolayı yanımda olamayan silah arkadaÅŸlarım ve komutanlarıma selamlarımı gönderiyorum. Her ÅŸeye raÄŸmen hayatla mücadele devam ediyor. Ben görevime bıraktığım yerden devam etmek, görevimin başına dönmek istiyorum. Düğünümüzden sonra görev yerime döneceÄŸim. Allah oradaki silah arkadaÅŸlarımın yardımcısı olsun, görevlerinde baÅŸarılar diliyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Gazinin eÅŸi Nuran (TürkoÄŸlu) Sezer ise "NiÅŸanlımı Allah bana bağışladı, Allah herkese bu mutluluÄŸu yaÅŸatsın" ifadelerini kullandı.

Düğün törenine EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan Mustafa DemirtaÅŸ’ın yanı sıra çok sayıda davetliyle gazinin silah arkadaÅŸları katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo