Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞİFA VEREN ELE VEFA..

ŞİFA VEREN ELE VEFA..

SaÄŸlık Bakanlığının "Åžifa Veren Ele Vefa" organizasyonu" kapsamında,  Zonguldak, Düzce, Kocaeli, Çankırı, Bartın, Karabük ve Bolu’da  09.00 ile 09.15 saatleri arasında hasta bakımına acil vakalar dışında ara verildi.

Hastanelerin önünde toplanan saÄŸlık çalışanları, Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesinde Opr. Dr. Kamil Furtun’a düzenlenen saldırıyı kınadı.Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi önünde saygı duruÅŸunda bulunan doktorlar ve hastane personeli, "Biz bir aileyiz, ÅŸiddeti birlikte yeneceÄŸiz" yazılı yaka kartları takarak yaÅŸanan ÅŸiddet olaylarını protesto etti.

İl Sağlık Müdürü Bilal Cin, yaptığı açıklamada, şiddeti hiçbir yerde mazur göremeyeceklerini, sağlık çalışanlarına karşı şiddeti de asla kabul etmediklerini söyledi.

SaÄŸlık çalışanlarına yönelik kötü muamele ve ÅŸiddeti kınadıklarını vurgulayan Cin, "Menfur saldırı sonucu ÅŸehit olan hekimimiz Kamil Furtun’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Böylesi kahreden olayların bir daha yaÅŸanmamasını gönülden temenni ediyoruz" diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo