Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“SİBER GÜVENLİK” GİRİŞİMCİLERİ!

“SİBER GÜVENLİK” GİRİŞİMCİLERİ!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Siber Güvenlik Teşkilatı Derneği ve KOSGEP işbirliği ile “girişimcilik kursu sertifika” töreni gerçekleştirildi.
İlçeye bağlı Çayırlı köyündeki Çayırlı Yüksel Balcı Ortaokulu’nda 4 gün süren kursu başarı ile tamamlayan biri kadın 7 kursiyere belgeleri verildi.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen ile İşadamı Yüksel Balcı, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptıkları konuşmalarda, kursiyerleri tebrik ettiklerini söylediler.
Öğrenciler arasındaki tek kadın Selda Türkoğlu, kursu tamamlayıp sertifika aldığı için mutlu olduğunu ifade etti.
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş ve Karadeniz Ereğli Siber Güvenlik Teşkilatı Derneği Başkanı Recep Somuncu ile vatandaşlar töreni takip etti.

HABERİN İÇİNDEN
İlçede, Karadeniz Ereğli Siber Güvenlik Teşkilatı Derneği 11 ay önce açılmıştı. Açılışı yapan Uluslararası Siber Güvenlik Federasyonu Başkanı aynı zamanda Strateji ve İstihbarat Uzmanı Muhammet Taha Gergerlioğlu, Ereğli’nin Batı Karadeniz’in merkezi olacağını söylemişti.
Öte yandan geleceğin mesleğini olduğu iddia edilen siber güvenlik alanında, Türkiye genelinde 1 milyon insana ihtiyaç duyulduğu öne sürülüyor.

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo