9 o C Kdz. Ereğli

Sezonu açtı; 2 golle de taçlandırdı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinin Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Karadeniz Ereğli Belediyespor, 2017-2018 futbol sezonu açılışını gerçekleştirdi.

Spor 6 yıl 7 ay 27 gün 6 saat 4 dakika önce 666

Haberi Paylaşın

Ereğli Belediyespor Başkanı Hüseyin Uysal, Beyçayır Stadı’nda gerçekleştirilen törende saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuşmada, ligde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diledi.
Her şeyden önce, her futbolcunun ahlaklı olması gerektiğini belirten Uysal, şöyle dedi:

Uysal: Önce ahlak diyoruz
“İnşallah bir sezon boyunca da bu birlikteliğimiz, tribünler daha da dolarak devam edecek, coşku ve heyecanla takımımızı destekleyeceğiz. Sezona girerken takımımızla, antrenörlerimizle futbolcularımızla şampiyonluk sözü verdik. Ama en önemlisi de formalarını terleterek ve maçın hakkını vererek sahada basmadık yer bırakmayarak, özellikle de saygı değer hocamızın dediklerini yaparak bir sezonu bitireceğiz. Sezon sonunda da futbolcularımız, siz saygıdeğer seyircilerimiz ve 116 bin nüfusu ile Ereğli ilçemizle beraber sezonu şampiyonlukla bitireceğiz. Buna inanıyoruz. Sizlerin de inandığınızı ve bu heyecanla bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınızı gördüğüm zaman bu inancım daha da artıyor. Ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Sezonda da başarılar diliyorum. Bugün sadece Karadeniz Ereğli belediye sporun değil sadece Bölgesel Amatör Lig’de oynayan futbolcu kardeşlerime ve hocalarına başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. İnşallah sakatlık geçirmezler. Sevgi saygı ve kardeşlik içerisinde birbirlerine sarılarak centilmence mücadelelerine devam ederler. Önce ahlak diyoruz. 2017-2018 sezonunun hayırlı olmasını temenni ediyorum."
Yapılan konuşmanın ardından kurban kesildi, dua edildi. Törene AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli TSO Başkan Vekili Sertan Yalçın, Genç Ereğlililer Taraftar Grubu ile spor severler katıldı.

2 gol vardı, 2 golde direkten döndü!
Öte yandan, Ereğli Belediyespor sezon açılışı BAL’ın Sakarya ekiplerinde Adapazarıspor ile Ereğli Belediyespor hazırlık karşılaşması yaptı. Maçta, ortaya koyduğu performansla göz dolduran Ereğli ekibi, 87’nci dakikada Burak Toker ve 90’ncı dakikada Eray Özer’in golleri ile maçı 2-0 kazanmayı bildi. Maçta, Ereğli Belediyespor’un 2 topu ise direkten döndü.

Sezonu açtı; 2 golle de taçlandırdı!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 1 saat 40 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 13 saat 41 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 10 saat 8 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 9 saat 9 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 4 saat 16 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 23 saat 46 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 1 saat 11 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 4 saat 46 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 12 saat 35 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 12 saat 59 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!