



Spor 6 yıl 15 gün 11 saat 9 dakika önce 1194
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta 2018-2019 sezonunun son maçında İstanbul Temsilcisi Küçükyalı Yelkenspor’u konuk eden Kdz. Ereğli Belediyespor rakibini 3-1 mağlup ederek sezonu galibiyetle tamamladı.
24. dakikada Koray Kurt, 39.dakikada Oruj Blashlı Balashlı ile 2-0 bulan eflatun beyazlılar, 45+1. dakikada konuk ekibin Tunç Yalçın ile bulduğu gole engel olamayınca devre 2-1 Ereğli Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıda tek gol konuk ekipten Yusuf Aydın’ın kendi kalesine attığı gol olunca Ereğli Belediyespor müsabakayı 3-1 kazandı. Ereğli Belediyespor böylece sezonu oynadığı 26 maçta 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 yenilgi ile attığı 45 gole karşılık kalesinde 19 gol görerek topladığı 47 puanla 5.sırada tamamladı.
Bu arada 10. Grubun son hafta maçında Alemdağ deplasmanda Bursa Zafer ile 0-0 berabere kalarak 58 puanla grubu lider tamamladı. Hendekspor deplasmanda Çilimli Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek puanını 58’e çıkarsa da, Alemdağ’a deplasmanda 2-1 mağlup olduğu ve Hendek’deki karşılaşma 0-0 bittiği için 2’li averajla sezonu 2. Sırada tamamdı.
Gündem
EREĞLİ'DE OPERASYONGündem
YALI CADDESİNDE KAZA !Gündem
CANLI YAYINDA KONUŞTUGündem
KAAN YILDIRIM KAZA GEÇİRDİ !Gündem
KAYALIKLARA DÜŞTÜ !Gündem
TUVALET ÜCRETİNE % 50 ZAM !Gündem
8 KİŞİ GÖZALTINDA !Gündem
2. İSKELE DEVREYE ALINDI !Gündem
SÜRÜCÜ AĞIR YARALANDI