12 o C Kdz. Ereğli

SEYİR TERASINDA SON DURUM!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye icraatları olan ‘seyir terası’ ve ‘piknik alanı’ çalışmalarının bittiğini bildirdi.

Çevre ve Yaşam 6 yıl 6 ay 1 gün 6 saat 55 dakika önce 1615

Haberi Paylaşın

Uysal, Belediye Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; ilçede sürdürülen çalışmaları görmek için sahaya indi. Kurmayları ile birlikte İnönü Parkında sürdürülen düzenleme çalışmalarını gezen Uybal, Sarıkorkmaz Mahallesi ile Bağlık Mahallesi sınırında bulunan seyir terası ve piknik alanında ise incelemelerde bulundu. Uysal, Sakindere’ye de geçerek buradaki çalışmaları takip etti, daha sonra ise düzenleme çalışmalarının devam ettiği Millet Parkına da gitti.

“Bir bir gerçekleştiriyoruz”
Başkan Uysal, inceleme sonrası bulunduğu açıklamada, ilçenin farklı noktalarında çalışmalar yürütüldüğünü belirterek şöyle dedi:
“Şehrimizin hemen her noktasında yüzünüzü hangi tarafa çevirseniz mutlaka bir çalışmamız var. Seyir terası ve piknik alanı çalışmamız bitti, ışıklandırma çalışmalarımız yapılacak, İnönü parkı düzenleme çalışmamız son aşamada. Sakinderede sürdürdüğümüz alt yapı çalışmamız planlandığı şekliyle aralıksız sürüyor. Pazaryeri çalışmamız sürüyor. Asırlık çınarlarımıza da nefes aldıracak Millet parkı düzenlememizde devam ediyor. Şehrimizin ihtiyaç duyduğu tüm çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz.”

SEYİR TERASINDA SON DURUM!

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 10 saat 33 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 1 saat 45 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 5 saat 50 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 8 saat 46 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 5 saat 24 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 3 saat 3 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 23 saat 39 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 10 saat 7 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 4 saat 14 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
4 gün 3 saat 55 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !