12 o C Kdz. Ereğli

SEVİNÇ, TETİKER’İ ZİYARET ETTİ

Gündem 6 yıl 9 ay 13 gün 14 saat 59 dakika önce 1137

Haberi Paylaşın

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kısa adı ETSO olan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde ev eşyaları mağazası sektöründe faaliyette bulunan işadamının ziyarette bulunduğu bildirildi.
Alınan bilgiye göre, bölgede işlem hacmi en büyük mağazalar arasında gösterilen Sevinç Ticaret’in Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Sevinç, ziyarette yaptığı konuşmada, Tetiker’in tecrübelerinden faydalanmak gerektiğini söyledi. Firmanın işleyişi hakkında da bilgiler aktaran Sevinç, şöyle dedi:
“TECRÜBELERİ ÖNEMLİ”
“Kendisi, Ereğli TSO’da görev yapmış ve önemli projeleri hayata geçirmiş bir ağabeyimiz. O’nun tecrübeleri bizler için çok önemli. Tecrübelerinden faydalanılması gerekir. Akçakoca ve Ereğli her ne kadar ayrı illere bağlı ilçeler olsalar da hem sosyal, hem kültürel hem de ekonomik anlamda birbirlerine çok yakındır. Bu ilişkilerin artarak devam etmesi hem Akçakoca hem Ereğli hem de bölgemiz açısından büyük öneme sahip olduğunu düşünmekteyiz.”
Başkan Tetiker ise genç yaşta ticarette önemli başarılar elde ettiğini belirttiği Oğuzhan Sevinç’in, bölgede önemli bir marka yarattığını öne sürdü. Sevinç ve ekibini tebrik eden Tetiker, her noktada destek olmaktan ve tecrübelerini aktarmaktan memnuniyet duyacağını kaydetti.
Sevinç Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Sevinç ile ziyarete katılan Genel Koordinatör Bertan Özkan, Tetiker’e Akçakoca yöresel ürünlerinden hediyeler verdiler.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

22 saat 15 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 21 saat 17 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 14 saat 45 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 17 saat 32 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 23 saat 27 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 17 saat 6 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
11 saat 21 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
3 gün 20 saat 35 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 8 saat 39 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 19 saat 28 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !