Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEVGİ SELİ İLE PROGRAMINA TAM GAZ DEVAM ETTİ

SEVGÄ° SELÄ° Ä°LE PROGRAMINA TAM GAZ DEVAM ETTÄ°

Kdz. EreÄŸli merkez ve köylerinde seçim çalışmalarına ara vermeden sürdüren AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, gittiÄŸi her yerde vatandaÅŸa seslendi:  “1 Kasım’dan sonra bizi koalisyonlara mahkûm etmeyin.  Sürekli ÅŸart öne sürenler ile Hayırcılarla tek başına iktidar olma ÅŸansı bulunan AK Partimizi uÄŸraÅŸtırmayın” dedi.

Kdz. EreÄŸli Ä°lçesinde dün ve bugün yoÄŸun temas ve ziyaretlerde bulunan ÇaturoÄŸlu, Kdz. EreÄŸli Pazarını gezdi, Ä°lçeye baÄŸlı Aydınlar, Güzelyurt, Yazıcılar ve ÇiÄŸdemli köylerinde bulunan kıraathanelerde vatandaÅŸlarla buluÅŸtu, EreÄŸli’deki bazı fabrikalar ile oda ve derneklerde yöneticiler ile bir araya geldi, Kdz. EreÄŸli Ä°mam Hatip Lisesinin aÅŸure programına katılarak, öğrencilere aÅŸure dağıttı.

1 Kasım seçimleri öncesinde yaptığı çalışmalarla gecesini-gündüzüne kattığını adeta gözler önüne seren ÇaturoÄŸlu gittiÄŸi her yerde vatandaşın sıcak ilgi ve alakası ile karşılaÅŸtı, koalisyon senaryolarının bozulmasını isteyerek, önemli mesajlar verdi.   

ÇaturoÄŸlu’nun gerçekleÅŸtirdiÄŸi ziyaretlerde Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır,  Ä°l genel ve Belediye Meclis Ãœyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile Parti Yönetim Kurulu Ãœyeleri de eÅŸlik etti.

KDZ. EREÄžLÄ° PAZARINI GEZDÄ°

Ziyaretleri kapsamında Kdz. Ereğli Kapalı Pazaryerini gezen Çaturoğlu, burada bulunan pazarcı esnafının sorunlarını dinledi, sebze ve meyve reyonları ile tuhafiye reyonlarında bulunan esnaf ile tek tek tokalaştı.

Pazarcı esnafının kendisine gösterdiÄŸi ilgiden memnun kalan ÇaturoÄŸlu kendisine ikram edilen ürünleri tattı, “hayırlı iÅŸler” temennisinde bulunarak,  1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimler için destek talebinde bulundu.

SEVGÄ° SELÄ° VARDI

Ardından Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı tarafından Aydınlar, Güzelyurt, Yazıcılar ve Çiğdemli köylerinde düzenlenen köy programlarına katılan Çaturoğlu burada ise yoğun kalabalıklar tarafından karşılandı, adeta sevgi seli ile programına tam gaz devam etti.

Ardından Kdz. EreÄŸli Ä°lçesi Tat Metal Fabrikasına giderek, burada bulunan çalışanlarla birlikte yemek yiyen ÇaturoÄŸlu, Tat Metal  Fabrika Sahibi Akın Tat ile birlikte fabrikayı gezdi, işçilerden seçimler için destek istedi.

Kdz. EreÄŸli Ä°lçesinde son olarak  Kızılay Kdz. EreÄŸli Åžubesini,  KaptaÅŸlılar DerneÄŸi, Erdemir Vakfı, Din Görevlileri DerneÄŸi, Emekliler DerneÄŸi yöneticilerini ziyaret eden ÇaturoÄŸlu, yöneticiler ile bilgi alış-veriÅŸinde bulundu, taleplerini aldı, çözüm yolları konusunda düşüncelerini ifade etti.

1 KASIM’DA Ä°Åž BAÅžINA

Çaturoğlu gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlara seslenerek özetle şunları söyledi:

“GittiÄŸimiz her yerde büyük ilgi var. Bu ilgi gösteriyor ki, tek başına iÅŸ başına 1 Kasım itibariyle tekrar geliyoruz. Bizi Ankara’ya boynu bükük göndermeyin. Tek başına milletvekilliÄŸi yapmam söz konusu deÄŸil. Ben sıkılmadık el, gidilmedik kapı bırakmayacağım.  Sizleri yol arkadaşı olarak kabul ediyoruz. Çalışmaları hep birlikte yürüteceÄŸiz.

Zonguldak’ın problemlerini biz çözeriz makam, mevki, koltuk sevdası yapmadan Zonguldak’ın kavgasını yaparsak baÅŸarılı oluruz diye düşünüyorum. Her gittiÄŸimiz yerde aynı mesajı veriyorum. Bu kavgalardan bir fayda çıkmaz. Gaziantep’in, Bursa’nın geldiÄŸi nokta ortada bizim neden onlar gibi olmasın? Neden moralimiz bozuk dolaÅŸalım? Niye bizim Zonguldak’ımız hak ettiÄŸi yatırımları almasın? Ä°nsanların iÅŸi olmasa Zonguldak’a gelmek istemiyorlar. Niye Zonguldak cazibe merkezi olmasın? Bizimle ilgili ihtiyaçlara cevap vermek bizim boynumuzun borcudur. Bize destek verin 1 Kasım’dan sonra bizi koalisyonlara mahkûm etmeyin.  SÃœREKLÄ° ÅžART ÖNE SÃœRENLER Ä°LE HAYIRCILARLA TEK BAÅžINA Ä°KTÄ°DAR OLMA ÅžANSI BULUNAN AK PARTÄ°MÄ°ZÄ° UÄžRAÅžTIRMAYIN”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo