Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SEVENLERİNE YENİ YIL HEDİYESİ !

SEVENLERÄ°NE YENÄ° YIL HEDÄ°YESÄ° !

Devrim Ekiz, EreÄŸli FM`in konuÄŸu oldu.


7 yaşında TRT çocuk korosuna giren, 10 yaşında İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarını kazanan Orta, Lise ve Ãœniversite eÄŸitimini tamamlaması ardından Taşkın Sabah ile tanışmasıyla Profesyonel müzik hayatına Taşkın Sabah orkestrası ile Hülya Avşar Show da baÅŸlayan Devrim Ekiz “Sevenlerime hediyemdir” dediÄŸi Kader isimli ÅŸarkısındaki performansı ile gündemde.


2010 yılında TRT Ä°stanbul radyosunda kanun sanatçısı olarak da görev alan son 15 yılda çeÅŸitli sanatçıların albümlerine eÅŸlik eden Ekiz  Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Nükhet Duru, Linet, Serkan Çağrı, Ata Demirer gibi isimlerin yanı sıra  halen Emel Sayın, Gülben Ergen, Nükhet Duru ve Serkan Çağrı’nın orkestra şefliğini yapan Ekiz, EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in hazırlayıp sunduÄŸu Arzu ile Devri Alem programının canlı yayın konuÄŸu olarak “Kader” ÅŸarkısının hikayesini anlattı.


Sınırlı sayıda gerçekleÅŸtirdiÄŸi radyo programlarının ilkini Türkiye radyolarında ilk kez  91.7 EreÄŸli FM de baÅŸlamış olmasının heyecan ve mutluluÄŸunu yaÅŸadığını vurgulayarak sözlerine baÅŸlayan Ekiz, yorumcu kimliÄŸi ile müzik sektöründe yer almanın mutluluÄŸunu yaÅŸadığını belirterek “Yıllardır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının orkestra ÅŸefliÄŸini yaptım ve bu çalışmalarımı sürdürüyorum  halen bu isimlerle sahnelerdeyim. ”dedi.


Önümüzdeki aylarda Emel Sayın, Nüket Duru ve Ata Demirer’le birlikte “YeÅŸilçam Åžarkıları” projesini hayata geçirmek üzere stüdyoya gireceklerini ilk kez Arzu ile Devri Alem programında açıklayan Ekiz,  Arzu Tekin’in programda, merhum Selçuk Tekay bestesi olan “Unuturum diye yorma kendini”isimli ÅŸarkıyı çok güzel yorumlamışsınız sözleri üzerine program esnasında EreÄŸli FM dinleyicilerine bir sürpriz yaparak canlı yayında eseri yorumladı.


EreÄŸli’ye daha önce festival kapsamında birçok kez geldiÄŸini söyleyen Devrim Ekiz “Ä°nÅŸallah EreÄŸli’ye tekrar geldiÄŸimde stüdyo ortamında canlı canlı karşılıklı yayın yaparız . Tüm EreÄŸli FM ailesine ve dinleyicilerine çok teÅŸekkür ediyor ÅŸimdiden saÄŸlık ve barış dolu güzel bir yeni yıl diliyorum.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo