Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.551
Son dakika

SEVENLERİ YASTA !.

Ereğli`de sağlık çalışanı Korona Virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Ereğli FM Haber Merkezi Kdz. Ereğli ·
  • 15 B
  • 0
  • 1 dk
SEVENLERİ YASTA !.

Ereğli  Sağlık Müdürlüğü personeli 45 yaşındaki Yüksel Adıyaman’ın KOVİD-19 sebebiyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Ereğli Devlet hastanesinde uzun süre geçici görev ile çalışan ilçe sağlık müdürlüğü personeli Yüksel Adıyaman’ın Koronavirüs sebebi ile hayatını kaybettiği öğrenildi.

Adıyaman’ın uzun süredir tedavi altında olduğu Zonguldak’ta yaşamını yitirdiği haberini alan ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. 
Sağlık Sen Ereğli Şube Başkanı İbrahim Duvarcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Ereğli İlçe Sağlık Müdürlüğü Personeli olan ve uzun süre hastanemizde de geçici görevle çalışmış olan Yüksel Adıyaman, mevcut rahatsızlıklarının yani sıra yakalanmış olduğu Covit 19 sebebi ile Hakka yürümüştür. Mesai arkadaşımıza, aynı zamanda sendikamız üyesi olan kardeşimize Allahtan Rahmet, kederli Ailesine baş sağlığı dileriz. Mekânı Cennet olsun.”
Bu arada Yüksel Adıyaman’ın vefatı Ereğli’de Korona Virüs kaynaklı 99’üncü vefat olarak kayıtlara geçti..

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

28 tepki

Okurların %79'u bu habere üzüldü

Siz ne hissettiniz? Bir tepki seçin.

Sıradaki haber SON 24 SAAT VE EREĞLİ !. SON 24 SAAT VE EREĞLİ !.Gündem4.562

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.