Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SESLİ" DEVAMI GELECEK"

SESLİ" DEVAMI GELECEK"

Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı, turnuva şampiyonluğunu düzenlenen yemek organizasyonu ile kutladı.


Mayıs ayında Bolu’da düzenlenen Metin Bostancı Özel Turnuvasının şampiyonu olan Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı, turnuva şampiyonluğunu düzenlenen yemek organizasyonu ile kutladı.

Aynı zamanda takımın formasını da giyen Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli ve İşadamı Halil Bozkuş’un ev sahipliğinde Keleşler Park Otel’de düzenlenen organizasyona Kdz. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş’de katıldı.

Burada konuşan Murat Sesli, “Ereğli’de olmadığım süreçte ilçede Veteran takımları kurulmuş ve hepsi de birbirinden başarılı sonuçlar elde etmiş. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. “dedi. 

Sesli, “Ereğli’nin ismini çok güzel bir şekilde onure ediyorlar.  Bize de gelir gelmez Zafer Men Masterler takımda yer ayırmışlar. Bolu’daki turnuvaya katıldık ve şampiyon olduk. Bu akşamda yemekte bir aradayız. Halil Bozkuş’a bizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyoruz. İnşallah diğer Veteran takımlarımızla da bir araya geliriz. Onlarda bizim arkadaşlarımız. Yeter ki birlik beraberlik içinde olalım. Bu başarıların devamının geleceğine inanıyorum. Bu vesile ile Zafer kardeşimizi  anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

İş Adamı Halil Bozkuş’da, “Birlik, beraberlik içinde bir aradayız. Hep beraber güzel işler yapıyoruz. Zafer kardeşimizi anıyoruz. Tüm arkadaşları tebrik ediyorum. ”dedi.

Takım kaptanı Murat Üçpınar’da yaptığı konuşmada  “Biz arkadaşlarımızla kader birliği yaptık. 6 yıldır beraberiz ve belli seviyede başarılar elde ettik. Tam bir aile ortamı var. Halil abi (Bozkuş)  Murat abi yokken yokluğunu hissettirmedi, her daim yanımızdaydı. Arslan abi de öyle. Zafer Men Masterler olarak, Zafer hocamızı bir kez daha anıyoruz. Hocamızın ismini yaşatma çabasındayız. Murat abinin aramıza gelişi bizim için onurdur. Hep beraber gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. ”şeklinde konuştu.

SESLİ" DEVAMI GELECEK"

Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı, turnuva şampiyonluğunu düzenlenen yemek organizasyonu ile kutladı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo