Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SESLİ" DEVAMI GELECEK"

SESLÄ°" DEVAMI GELECEK"

Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı, turnuva şampiyonluğunu düzenlenen yemek organizasyonu ile kutladı.


Mayıs ayında Bolu’da düzenlenen Metin Bostancı Özel Turnuvasının ÅŸampiyonu olan Kdz. EreÄŸli Zafer Men Masterler takımı, turnuva ÅŸampiyonluÄŸunu düzenlenen yemek organizasyonu ile kutladı.

Aynı zamanda takımın formasını da giyen Kdz. EreÄŸli Önceki Dönem Belediye BaÅŸkanlarından Murat Sesli ve Ä°ÅŸadamı Halil BozkuÅŸ’un ev sahipliÄŸinde KeleÅŸler Park Otel’de düzenlenen organizasyona Kdz. Ticaret ve Sanayi Odası BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ’de katıldı.

Burada konuÅŸan Murat Sesli, “EreÄŸli’de olmadığım süreçte ilçede Veteran takımları kurulmuÅŸ ve hepsi de birbirinden baÅŸarılı sonuçlar elde etmiÅŸ. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. “dedi. 

Sesli, “EreÄŸli’nin ismini çok güzel bir ÅŸekilde onure ediyorlar.  Bize de gelir gelmez Zafer Men Masterler takımda yer ayırmışlar. Bolu’daki turnuvaya katıldık ve ÅŸampiyon olduk. Bu akÅŸamda yemekte bir aradayız. Halil BozkuÅŸ’a bizi bir araya getirdiÄŸi için teÅŸekkür ediyoruz. Ä°nÅŸallah diÄŸer Veteran takımlarımızla da bir araya geliriz. Onlarda bizim arkadaÅŸlarımız. Yeter ki birlik beraberlik içinde olalım. Bu baÅŸarıların devamının geleceÄŸine inanıyorum. Bu vesile ile Zafer kardeÅŸimizi  anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Ä°ÅŸ Adamı Halil BozkuÅŸ’da, “Birlik, beraberlik içinde bir aradayız. Hep beraber güzel iÅŸler yapıyoruz. Zafer kardeÅŸimizi anıyoruz. Tüm arkadaÅŸları tebrik ediyorum. ”dedi.

Takım kaptanı Murat Üçpınar’da yaptığı konuÅŸmada  “Biz arkadaÅŸlarımızla kader birliÄŸi yaptık. 6 yıldır beraberiz ve belli seviyede baÅŸarılar elde ettik. Tam bir aile ortamı var. Halil abi (BozkuÅŸ)  Murat abi yokken yokluÄŸunu hissettirmedi, her daim yanımızdaydı. Arslan abi de öyle. Zafer Men Masterler olarak, Zafer hocamızı bir kez daha anıyoruz. Hocamızın ismini yaÅŸatma çabasındayız. Murat abinin aramıza geliÅŸi bizim için onurdur. Hep beraber gidebildiÄŸimiz yere kadar gideceÄŸiz. ”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

SESLÄ°" DEVAMI GELECEK"

Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı, turnuva şampiyonluğunu düzenlenen yemek organizasyonu ile kutladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo