Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SESLİ'DEN MESAJ VAR !

SESLİ'DEN MESAJ VAR !

Sesli, " Spor`da siyaset olmaz" dedi


Zafer Men Veteranlar Futbol takımı Kaptanı ve Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, “Bundan sonraki hedefimiz, önümüzdeki dönemde tekrar aynı şekilde, bölgemizde yapılacak turnuvaya katılmak ve Türkiye Şampiyonasında yer almak” dedi.

Türkiye Veteranlar ve Masterler Şampiyonası dönüşü futbolcular, teknik heyet yönetim ve bazı sporcular, Keleşler Park Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldiler.Bölge ve Türkiye Şampiyonasında kazanılan kupaların da yer aldığı yemekte konuşan Sesli, şampiyona öncesi sonuna kadar geçen süreci değerlendirdi.

Sesli, Antalya’nın Manavgat İlçesindeki Side Star tesislerinde gerçekleştirilen şampiyonadan üçüncülükle döndüklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Elbette üçüncülük de iyi bir sonuç ancak, bizim için başarı şampiyonluktu. Ama futbol bu. Futbolun güzelliği de burada. Takım yenebilir, yenilebilir, önemli olan, Zafer Men takımı olarak Ereğli’nin adını katıldığımız şampiyona gelen 16 takım içerisinde duyurmak bizi mutlu etti. Federasyonumuzun temsilcileri, Milli takıma oyuncu seçme hocalarının da bulunduğu ortamda takımımız; hareketleriyle, duruşuyla, giyimiyle, ’10 numara olarak’ Karadeniz Ereğli’ye temsil ettik. En ufak bir tatsızlığa, uygunsuz hareket mahal vermeden başarıyla, gittik, başarıyla geldik. Bundan sonraki hedefimiz, önümüzdeki dönemde tekrar aynı şekilde, bölgemizde yapılacak turnuvaya katılmak ve Türkiye Şampiyonasında yer almak.”

Kaptan Sesli, Takıma adı verilen ve genç yaşta yaşamını yitiren antrenör Zafer Men’i bir kez daha rahmetle andığı konuşmasında; yönetime, teknik heyete, sporculara sponsorlar ile takıma katkıda bulunanlara ayrı ayrı teşekkür ederken, “Bundan sonra da hep beraber olacağız, Bu birliktelikten mutluyuz. Yönetim, teknik kadro ve futbolcu Arkadaşlarımızla aynı şekilde devam edeceğiz. Hatta aramıza yeni sporcu arkadaşlarımızı da katacağız” diye konuştu.

Konuşmasının katılanlar tarafından alkışlanması ardından ise birlikte yemek yenildi, çay sohbetinde bulunuldu.,

SESLİ; "EREĞLİ BELEDİYESPOR'UN YANINDAYIZ"

Sesli, aynı zamanda takım kaptanlığını yürüttüğü Karadeniz Ereğli Zafer Men Veteranlar Kulübü’nce, Keleşler Park Otel’de düzenlenen yemekli toplantıda gazetecilerin sorusu üzerine, “Sporda siyaset olmaz. Biz neyin ne olduğuna bakmayız, biz, futbolun Ereğli’de en iyi noktaya gelmesini isteriz” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor’un daha iyi yerlerde olmasını istediklerini anlatan Sesli, şunları kaydetti:

“Bu konuda da Sayın Başkanımızın (Halil Bozkuş) maddi manevi, hiçbir teklifsiz yanındayız. Bize ne görev düşerse Halil Bozkuş’un yayında olacağımızı da belirtmek istiyorum. Önemli olan Ereğli’de futbolun gelişmesi, takımın 3. Lig’e çıkmasıdır. Daha sonraki süreçlerde de yine lig atlayarak Ereğli’nin layık olduğu yere gelmesidir. Bunun için siyaset bir tarafa. Hepimiz Ereğli’de yaşıyoruz, başka bir yere gidecek halimiz yok. Ereğli’de futbolda maalesef geri kaldık ama inşallah bu sene başarının geleceğine inanıyorum. Bundan dolayı da Halil Bozkuş kardeşimizi tebrik ediyorum. İnşallah hayırlı, uğurlu olur.”

Gazetecilerin benzer soruyu yönelttikleri Bozkuş ise “henüz yönetim kurulu toplanmadı, şu anda konuşmak erken” diye konuştu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo