Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SESLİ'DEN MESAJ VAR !

SESLÄ°'DEN MESAJ VAR !

Sesli, " Spor`da siyaset olmaz" dedi


Zafer Men Veteranlar Futbol takımı Kaptanı ve Önceki Dönem Belediye BaÅŸkanı Murat Sesli, “Bundan sonraki hedefimiz, önümüzdeki dönemde tekrar aynı ÅŸekilde, bölgemizde yapılacak turnuvaya katılmak ve Türkiye Åžampiyonasında yer almak” dedi.

Türkiye Veteranlar ve Masterler Åžampiyonası dönüşü futbolcular, teknik heyet yönetim ve bazı sporcular, KeleÅŸler Park Otel’de düzenlenen yemekte bir araya geldiler.Bölge ve Türkiye Åžampiyonasında kazanılan kupaların da yer aldığı yemekte konuÅŸan Sesli, ÅŸampiyona öncesi sonuna kadar geçen süreci deÄŸerlendirdi.

Sesli, Antalya’nın Manavgat Ä°lçesindeki Side Star tesislerinde gerçekleÅŸtirilen ÅŸampiyonadan üçüncülükle döndüklerini hatırlatarak, ÅŸunları söyledi:

“Elbette üçüncülük de iyi bir sonuç ancak, bizim için baÅŸarı ÅŸampiyonluktu. Ama futbol bu. Futbolun güzelliÄŸi de burada. Takım yenebilir, yenilebilir, önemli olan, Zafer Men takımı olarak EreÄŸli’nin adını katıldığımız ÅŸampiyona gelen 16 takım içerisinde duyurmak bizi mutlu etti. Federasyonumuzun temsilcileri, Milli takıma oyuncu seçme hocalarının da bulunduÄŸu ortamda takımımız; hareketleriyle, duruÅŸuyla, giyimiyle, ’10 numara olarak’ Karadeniz EreÄŸli’ye temsil ettik. En ufak bir tatsızlığa, uygunsuz hareket mahal vermeden baÅŸarıyla, gittik, baÅŸarıyla geldik. Bundan sonraki hedefimiz, önümüzdeki dönemde tekrar aynı ÅŸekilde, bölgemizde yapılacak turnuvaya katılmak ve Türkiye Åžampiyonasında yer almak.”

Kaptan Sesli, Takıma adı verilen ve genç yaÅŸta yaÅŸamını yitiren antrenör Zafer Men’i bir kez daha rahmetle andığı konuÅŸmasında; yönetime, teknik heyete, sporculara sponsorlar ile takıma katkıda bulunanlara ayrı ayrı teÅŸekkür ederken, “Bundan sonra da hep beraber olacağız, Bu birliktelikten mutluyuz. Yönetim, teknik kadro ve futbolcu ArkadaÅŸlarımızla aynı ÅŸekilde devam edeceÄŸiz. Hatta aramıza yeni sporcu arkadaÅŸlarımızı da katacağız” diye konuÅŸtu.

Konuşmasının katılanlar tarafından alkışlanması ardından ise birlikte yemek yenildi, çay sohbetinde bulunuldu.,

SESLÄ°; "EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESPOR'UN YANINDAYIZ"

Sesli, aynı zamanda takım kaptanlığını yürüttüğü Karadeniz EreÄŸli Zafer Men Veteranlar Kulübü’nce, KeleÅŸler Park Otel’de düzenlenen yemekli toplantıda gazetecilerin sorusu üzerine, “Sporda siyaset olmaz. Biz neyin ne olduÄŸuna bakmayız, biz, futbolun EreÄŸli’de en iyi noktaya gelmesini isteriz” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un daha iyi yerlerde olmasını istediklerini anlatan Sesli, ÅŸunları kaydetti:

“Bu konuda da Sayın BaÅŸkanımızın (Halil BozkuÅŸ) maddi manevi, hiçbir teklifsiz yanındayız. Bize ne görev düşerse Halil BozkuÅŸ’un yayında olacağımızı da belirtmek istiyorum. Önemli olan EreÄŸli’de futbolun geliÅŸmesi, takımın 3. Lig’e çıkmasıdır. Daha sonraki süreçlerde de yine lig atlayarak EreÄŸli’nin layık olduÄŸu yere gelmesidir. Bunun için siyaset bir tarafa. Hepimiz EreÄŸli’de yaşıyoruz, baÅŸka bir yere gidecek halimiz yok. EreÄŸli’de futbolda maalesef geri kaldık ama inÅŸallah bu sene baÅŸarının geleceÄŸine inanıyorum. Bundan dolayı da Halil BozkuÅŸ kardeÅŸimizi tebrik ediyorum. Ä°nÅŸallah hayırlı, uÄŸurlu olur.”

Gazetecilerin benzer soruyu yönelttikleri BozkuÅŸ ise “henüz yönetim kurulu toplanmadı, ÅŸu anda konuÅŸmak erken” diye konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo