13 o C Kdz. Ereğli

Servis şoförleri bilgilendirildi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü tarafından, ilçedeki umum servis şoförlerine yönelik “Güvenli sürüş Teknikleri” konulu seminer gerçekleştirildi.

Eğitim 6 yıl 6 ay 12 gün 11 saat 47 dakika önce 564

Haberi Paylaşın

Kulüp Dönem Başkanı Murat Turan, TED Koleji Lise Binası’ndaki toplantı salonunda düzenlenen seminer öncesi yaptığı konuşmada, en büyük isteklerinin kazaların olmaması olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bizim tek derdimiz kazalar olmasın, canlar yanmasın. Bazen bizim hiçbir hatamız olmuyor, geliyor biri bize çarpıyor. Sonuçta ise giden canların hesabı olmuyor. Bugünkü derdimiz de güvenli sürüşleri nasıl bir adım daha ileriye götürürüz olmaktadır.”

Karadeniz Ereğli Umum Servisleri Derneği Başkanı Muhammet Başkan, semineri düzenlemelerinden dolayı Rotary Kulübü Başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek, “burada verilecek bilgiler doğrultusunda servisçilerimiz daha iyiye ve yönelik çalışmaya devam edecekler. Aileler de her hangi tereddütleri bulunmasın” dedi.

Yol Güvenliği Uzmanı Bilge Kağan Kalaç ise servis sürücülerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, “çok büyük tecrübeleri var ama bu tecrübeler biraz körelmeye neden oluyor, özgüven çok yükseliyor. Bugün, burada güvenli sürüş hakkında konuşacağız ve özgüveni biraz aşağıya indirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Komite Başkanı Eray İlhan da, servis sürücülerinin işlerini ’ehil’ şekilde yaptıklarını hatırlatarak, “bizim ise buradaki amacımız, farkındalığı biraz daha artırmak sizin gibi ehil olmayanların da aynı konuma gelebilmesi için böyle bir etkinlik yapmaktı. İnşallah verimli olur, istediğimiz noktaya ulaştırabiliriz” diye konuştu.

Seminerde, yaklaşık 2 saat süren seminerde sürücüleri bilgilendirdi.

Servis şoförleri bilgilendirildi!

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 15 saat 4 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 6 saat 16 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 13 saat 17 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 10 saat 21 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 9 saat 55 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 4 saat 10 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 14 saat 38 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 8 saat 45 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 12 saat 11 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 13 saat 22 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !