Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SERVİS İHMALİ Mİ?

SERVÄ°S Ä°HMALÄ° MÄ°?

Okul servisinden inerek yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki çocuk otomobilin çarpması sonucu yaralandı


Karabük’te bir aile, meydana gelen trafik kazasında yaralanan çocukları için ihtimali bulunduÄŸunu öne sürdükleri öğrenci servisi ÅŸoföründen ÅŸikayetçi olduklarını bildirdi.
Edinilen bilgiye göre, Aydınlıkevler mahallesi Tevfik Fikret caddesinde, okul servisinden indikten sonra servisin önünden dolanarak yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki Kayra Birol Karadöngel’e arkadan gelen Z.T. (24) yönetimindeki 78 AAC 078 plakalı otomobil çarptı. Savrulan çocuk kazayı vücudunun çeÅŸitli yerlerinde oluÅŸan kırıklarla atlatırken adeta ölümden döndü.
ANNE, KAZA SONRASI YAÅžANLARI ANLATTI
OÄŸlunun her gün saat 12.30’da yemek yemeye geldiÄŸini, kaza günü oÄŸlunun eve gelmediÄŸini belirten anne Åžadiye Çatalçam, gazetecilere konuÅŸmasında şöyle dedi:
“EÅŸim camdan dışarı bakar bakmaz ambulans, servis ve kalabalığı görünce hepimiz dışarı çıktık, telaÅŸlandık. Dışarıyı çıktığımızda Kayra’yı ambulansa bindirmiÅŸlerdi. Biz yaralandığını hastanede öğrendik. Orada bütün müdahaleleri yaptılar. Ayağında kırık var iki tane. Bugün taburcu olduk.”
“HEPSÄ°NDEN ŞİKAYETÇİ OLDUM” 
Servis şoförü ile görüşmediğini ifade eden Çatalçam, şu sözlere konuştu:
“Arabası arıza yapmış, servisi arkadaşına emanet etmiÅŸ. Arkadaşı da karşıda indiriyor çocuÄŸumu. 7 yaşındaki çocuÄŸu yardımcısı geçirmesi lazım karşıya. Bırakıyorlar çocuÄŸu, çocuk bir hızla geçeceÄŸim derken araba çarpıyor. Bize servisi deÄŸiÅŸtirdik diye bilgi verilmedi. Kapının önünde bekleyin de demediler. Biz kapının önünde öğrendik baÅŸka servis olduÄŸunu. Hepsinden ÅŸikayetçi oldum. Servisin ihmali bu.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Cengiz Güzel

13 Åžubat 2019 - 11:25

O Cocuga Aılesi ve Ögretmenlerı Asla ve asla İndiginiz aracı Öunden Degilde arkasından Dıkkatlıce Saga sola Bakarak Trafık i Kontrol ederek gecın diye anlatmamışlarıda Arabanın Önunden Yola Cıkyyor.

Yorum Yazın

Canlı Radyo