Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Seri hırsız polisten kaçamadı

Seri hırsız polisten kaçamadı

Düzce’de art arda 4 hırsızlık olayına karışan ayrıca 6 deÄŸiÅŸik hırsızlık suçundan da aranması bulunan ÅŸahıs, polis ekiplerince yakalandı.


Edinilen bilgilere göre, 21 Åžubat tarihinde sırasıyla Kültür Mahallesi Kültür Sokak’ta bulunan bir büfeden 2 bin 500 lira deÄŸerinde sigara, 1 adet laptop, 1 adet kamera kayıt cihazı ve yaklaşık 200 lira, yine Kültür Mahallesi’nde bulunan Ä°nönü Parkı’ndaki bir kafeden 1 adet 82 ekran televizyonun çalınması, Kültür Mahallesi Konak Sokak’tan 54 AB 610 plakalı motosiklet çalınması ve Aziziye Mahallesi’nden 81 DS 386 plakalı aracın çalınması olayı ile ilgili olarak Düzce Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžubesi Hırsızlık Masası ekiplerinin yaptığı güvenlik kameraları incelemelerinin ardından ÅŸahsın Ömer Ö. olduÄŸu tespit etti. Ayrıca ÅŸahsın 6 ayrı hırsızlık suçundan arandığı öğrenildi. 
AsayiÅŸ Åžubesi Hırsızlık Masası ekiplerinin yaptığı araÅŸtırma ve takip sonucu ÅŸahıs AÄŸa Mahallesi’nde bir internet kafede yakalanarak gözaltına alındı. Düzce Ä°l Emniyet Müdürlüğüne götürülen ÅŸahsın tamamlanan iÅŸlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edileceÄŸi öğrenildi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo