Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SERGİ, YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR!.

SERGİ, YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR!.

15 Temmuz darbe girişimi sürecine ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından Abdi İpekçi Sergi Salonunda açılan fotoğraf sergisi, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerin akınına uğruyor.

Kdz.EreÄŸli Belediyesi tarafından Abdi Ä°pekçi Sergi Salonunda açılan 15 Temmuz FETÖ’cü darbe giriÅŸimi gecesi ve sonrasında yaÅŸanan demokrasi ve milli irade nöbetlerini konu alan ’15 Temmuz Demokrasi ve Åžehitler FotoÄŸraf’ sergisi, öğrencilerin yoÄŸun ilgisini görüyor.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın, ’15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız’ talimatıyla açılan FotoÄŸraf sergisini, bugüne kadar 25 binden fazla ziyaretçi gezerken, yeni eÄŸitim ve öğretim döneminin baÅŸlamasıyla birlikte ilçedeki okulların öğrencileri de yoÄŸun ilgi göstermeye baÅŸladı.

Gülüç Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 9 ve 10. sınıf öğrencileri gruplar halinde sergiyi ziyaret ederek 15 Temmuz sürecinde yaşananlara tanıklık etti.

Sergiyi gezen öğrenciler “Bu vatan için kanımın son damlasına kadar varım” köşesinde parmak izi vererek, imza attı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonunda ilçedeki okulların fotoğraf sergisine gruplar halinde yapacağı ziyaretler sürecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo