Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SERAMİK FABRİKASINI GEZDİLER

SERAMÄ°K FABRÄ°KASINI GEZDÄ°LER

Bülent Ecevit Ãœniversitesi (BEÃœ) öğretim üyeleri, Gökçebey ilçesinde bulunan seramik fabrikasını gezdi. 

Ãœniversiteden yapılan yazılı açıklamada, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Åženol Hakan KutoÄŸlu, Teknoloji Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Altın ve beraberindeki heyetin Seramik Fabrikası Yönetim Kurulu BaÅŸkan Vekili Sezai Çanakcı, Fabrika Genel Müdürü Hasan TuzcuoÄŸlu ile birlikte incelemelerde bulunduÄŸu ifade edildi. 

İnceleme sonrası gerçekleştirilen toplantıda, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında birlikte gerçekleştirilebilecek çalışmaların değerlendirildiğinin ifade edildiği açıklamada, yapılan görüşmeler sonunda atılacak işbirliği adımlarının somutlaştırılmasına karar verildiği kaydedildi.

Açıklamada, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer’in, ÅŸu ifadelerine yer verildi:

"Ãœniversite olarak sanayi kuruluÅŸlarımızla iÅŸbirliÄŸi içerisinde olmayı ve birlikte çalışmalar yürütmeyi önemsiyoruz. Bu doÄŸrultuda sanayi kuruluÅŸlarının temsilcileriyle sık sık bir araya gelerek birlikte nasıl projeler yapılabileceÄŸi konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Ãœniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. KutoÄŸlu, Teknoloji Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Altın ve beraberindeki heyet, seramik fabrikasında inceleme ziyareti gerçekleÅŸtirdiler. Ãœniversite sanayi iÅŸbirliÄŸi çalışmalarımız bugün olduÄŸu gibi gelecek günlerde de farklı projelerle devam edecektir."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo