Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞER ODAKLARININ ÇABALARI!.

ŞER ODAKLARININ ÇABALARI!.

EreÄŸli’de  Ã–zgür-Der EreÄŸli TemsilciliÄŸi üyeleri ve vatandaÅŸlar Suriye’nin Halep kentindeki saldırıları kınadı. 

Devrim Bulvarı’nda bir araya gelen vatandaÅŸlar, ellerinde pankart ve dövizler taşıyarak, çeÅŸitli sloganlar attı.

Özgür-Der EreÄŸli Ä°lçe TemsilciliÄŸi adına konuÅŸan Halil Ä°brahim Åžen, burada yaptığı açıklamada, Halep’te tarihin görebileceÄŸi en acımasız ve vahÅŸi katliamlardan birinin yaÅŸandığını söyledi.

Halep’teki direnişçilerin imtihan vermeye devam ettiÄŸini dile getiren Åžen, "Kimi kolunu, kimi bacağını, kimi de canını vererek Rablarına gittiler. Geride kalanlara destek olmak ise bizim imtihanımız olarak önümüzde duruyor. Halep ölüyor iken duyarsızca yaÅŸamak günden güne büyüyen bir vebale dönüşüyor. Bu gidiÅŸata dur demeliyiz. AyaÄŸa kalkmalı ve ÅŸerefimizi haykırmalıyız. Halep’in çığlığına ses vermek, ihtiyaçlarını karşılamak en asli vazifemizdir." dedi.

Åžen, Halep direniÅŸinin sadece Suriye’nin deÄŸil Ä°slam ümmetinin onur savaşı olduÄŸunu anlatarak, ÅŸen deÄŸerlendirmede bulundu:

"Türkiyeli Müslümanlar, bu durumda Halep direniÅŸine sadece insani yardımlar yapılmasını deÄŸil, orada direnen Müslümanların her türlü modern silahla açıktan ve güçlü bir ÅŸekilde desteklenmesini talep etmelidir. Çünkü bugün Halep düşerse yarın Ä°stanbul düşer. Halep kazanırsa özgür Kudüs’ün yolu açılır. Bu yüzden Halep’i, Musul’u, Gazze’yi savunmak, Zonguldak’ı, EreÄŸli’yi savunmaktır. Asıl terörist olan ABD, Rusya, Ä°ran ve tüm iÅŸbirlikçi ÅŸer odaklarının planlarını boÅŸa çıkartmaktır."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo