Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞENLİKLERİN BÜTÇESİ AÇIKLANDI

ŞENLİKLERİN BÜTÇESİ AÇIKLANDI

Başkan Uysal, Mayıs ayı başında Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen Engelliler Şöleni, daha sonra yapılan ’Bilim Şenliği’ ve son olarak ta 3 gün süren Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat  Şenlikleri’nin mali raporlarını açıkladı.

Uysal, düzenlenen etkinliklerde yaşandığı öne sürülen bazı aksaklıkların, sonraki dönem yapılacak şenliklerde tekrar etmemesi için gayret göstereceklerini de belirterek şunları söyledi;

ENGELLİLER HAFTASI İÇİN 62 BİN LİRA

“Yaklaşık bir hafta süren Engelliler Haftası’ndaki harcamalarımız 62 bin 105 liradır. Buna artı olarak 2 bin kişilik pilav, et ve ayran dağıtımımız oldu. Şenliklere katılan gruplara 110 adet fındık, çilek reçeli, elpek bezi ve tablet (tablet bilgisayar) oluşan hediye paketimiz vardı. Sponsorlarımızda oldu. Özellikle, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a teşekkür ediyorum. Filistin’den ilçemize gelen misafirlerimizin İstanbul ziyaretinde konuk ettiler.

Balıkesir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Onlarda, mehteran takımı ile bizi desteklediler. Türk Hava Yolları’nda arca teşekkür ediyorum.

BİLİM ŞENLİĞİ’NE 30 BİN TL TÜBİTAK DESTEĞİ

Engelliler Haftası’ndan sonra 2 Gün süren Bilim Şenliği yaptık. Buradaki harcamamız ise 128 bin liradır. Etkinliğe 30 bin lira TÜBİTAK desteği oldu. Bilim şenliğimizde çok güzel geçti, mutlu oldum.

3 GÜNLÜK ŞENLİĞE 352 BİN LİRA HARCANDI

Son olarak, Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri için katılan sanatçılarla birlikte bütün masrafımız 352 bin 115 lira oldu. Tüm gelirlerimiz 197 bin 250 liraydı. Bunun 100 bin lirasını Kültür Bakanlığı gönderdi. Bizim, 97 bin 250 lira gibi gelirimiz oldu. Özellikle son 3 gün katkı sağlayan Erdemir oldu. Erdemir bize ses, sahne, ışık ve oyun guruplarını kullandırdı. 100 kişinin de, 4 gün boyunca konaklamasına yardımcı oldu. Yani toplamda 352 bin para ödedik.”

BİR ÖNCEKİ FESTİVALE HARCANAN PARA 1,4 MİLYON LİRA

Uysal, bir önceki festival harcamasının sorulması üzerine ise, “Geçmişle kıyaslayabilirsiniz. Bir önceki dönem festival için harcanan para 3 günde 1,4 milyon lira civarında. Biz yaklaşık yaklaşık 542 bin lira harcayarak, Engelliler, Bilim ve Çilek Şenliği şeklinde 3 ayrı etkinlik yaptık. ” dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo