13 o C Kdz. Ereğli

Sendika’yı Yasa boğan haber!.

Gündem 7 yıl 1 ay 26 gün 11 saat 39 dakika önce 2531

Haberi Paylaşın

Bursa-Ankara karayolunun Mezitler mevkisinde yolcu otobüsünün devrildiği kazada 7 kişi öldü, 39 kişi yaralandı.Bursa-Ankara karayolunda otobüsün devrilmesi sonucu 7 kişi yaşamını yitirdi, 39 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Mehmet Tüzün idaresindeki 16 KT 064 plakalı yolcu otobüsü, Mezit-7 mevkisinde virajı alamayarak refüje devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi.
Kazada, sürücü Tüzün ile 6 kişi hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı. Yaralıların 29’u İnegöl ve 2’si Bilecik’teki devlet hastanelerine, 2’sinin ise İnegöl’deki özel bir hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE GİDİYORLARDI

Kazada, Meyse Keskin, Leyla Çiçek, Özlem İnan, Güleydan Sezer, Leyla Yalçın, Fatma Hacıoğlu ve Elvan Mutlu hayatını kaybetti, 39 kişi yaralandı. Yaralılar, Bursa, İnegöl ve Bilecik’teki hastanelere kaldırıldı.

Trafik kazasının ardından aktarılan ilk bilgilerde öldüğü belirtilen sürücü Tüzün’ün ağır yaralandığı ve İnegöl Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiği öğrenildi. Otobüsteki yolcuların, Türk-İş tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katılmak üzere Ankara’ya gittikleri belirtildi.Yolcuların çoğunun Türk-İş’e bağlı Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi üyesi kadınlardan oluştuğu bildirildi.

BAKAN MÜEZZİNOĞLU HASTANEDEKİ YARALILARI ZİYARET ETTİ

Kaza haberinin ardından Bursa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İnegöl Devlet Hastanesindeki yaralıları ziyaret etti. Hastane yetkililerinden yaralıların durumu hakkında bilgi alan Bakan Müezzinoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu.Bakan Müezzinoğlu’na, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Kaymakam Ali Akça da eşlik etti.

PROGRAM İPTAL EDİLDİ

Öte yandan,Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan,İlçede,9 Mart Perşembe günü ’Kadınlar gününe özel’ düzenlenecek programın iptal edildiğini belirterek,’Bugün,8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde,22.Kadın İşçiler Büyük Kurultayı etkinliklerine katılmak üzere Bursa’dan Ankara’ya giden kadın emekçilerimiz elim bir trafik kazası geçirdiler.Maalesef ilk belirlemelere göre 5 kadın dava arkadaşımızı trafik terörüne kurban verdik.35 arkadaşımızda yaralı durumda.Bu elim sebepten dolayı 09.03.2017 Günü için Kdz.Ereğli Büyük Anadolu Otel’de programlamış olduğumuz Kadınlar Günü Programımızı iptal etmiş bulunuyoruz.Hayatını kaybeden dava arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet,yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum’dedi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 21 saat 11 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
7 saat 23 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 19 saat 24 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 10 saat 17 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 14 saat 52 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 15 saat 51 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
4 gün 20 saat 45 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 18 saat 18 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 5 saat 29 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 19 saat 29 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !