Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Sendika’yı Yasa boğan haber!.

Sendika’yı Yasa boÄŸan haber!.

Bursa-Ankara karayolunun Mezitler mevkisinde yolcu otobüsünün devrildiÄŸi kazada 7 kiÅŸi öldü, 39 kiÅŸi yaralandı.Bursa-Ankara karayolunda otobüsün devrilmesi sonucu 7 kiÅŸi yaÅŸamını yitirdi, 39 kiÅŸi yaralandı. 
Alınan bilgiye göre, Mehmet Tüzün idaresindeki 16 KT 064 plakalı yolcu otobüsü, Mezit-7 mevkisinde virajı alamayarak refüje devrildi. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve kurtarma ekibi sevk edildi. 
Kazada, sürücü Tüzün ile 6 kiÅŸi hayatını kaybetti, 39 kiÅŸi yaralandı. Yaralıların 29’u Ä°negöl ve 2’si Bilecik’teki devlet hastanelerine, 2’sinin ise Ä°negöl’deki özel bir hastaneye kaldırıldığı belirtildi. 

KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE GİDİYORLARDI

Kazada, Meyse Keskin, Leyla Çiçek, Özlem Ä°nan, Güleydan Sezer, Leyla Yalçın, Fatma HacıoÄŸlu ve Elvan Mutlu hayatını kaybetti, 39 kiÅŸi yaralandı. Yaralılar, Bursa, Ä°negöl ve Bilecik’teki hastanelere kaldırıldı. 

Trafik kazasının ardından aktarılan ilk bilgilerde öldüğü belirtilen sürücü Tüzün’ün ağır yaralandığı ve Ä°negöl Devlet Hastanesi yoÄŸun bakım ünitesinde tedavisine devam edildiÄŸi öğrenildi. Otobüsteki yolcuların, Türk-Ä°ÅŸ tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinliÄŸe katılmak üzere Ankara’ya gittikleri belirtildi.Yolcuların çoÄŸunun Türk-Ä°ÅŸ’e baÄŸlı Türk Metal Sendikası Bursa Åžubesi üyesi kadınlardan oluÅŸtuÄŸu bildirildi.

BAKAN MÃœEZZÄ°NOÄžLU HASTANEDEKÄ° YARALILARI ZÄ°YARET ETTÄ°

Kaza haberinin ardından Bursa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet MüezzinoÄŸlu, Ä°negöl Devlet Hastanesindeki yaralıları ziyaret etti. Hastane yetkililerinden yaralıların durumu hakkında bilgi alan Bakan MüezzinoÄŸlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu.Bakan MüezzinoÄŸlu’na, Türk-Ä°ÅŸ Genel BaÅŸkanı Ergün Atalay ve Türk Metal Sendikası Genel BaÅŸkanı Pevrul Kavlak, Bursa Valisi Ä°zzettin Küçük ve Kaymakam Ali Akça da eÅŸlik etti.

PROGRAM Ä°PTAL EDÄ°LDÄ°

Öte yandan,Türk Metal Sendikası EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Metin Ercan,Ä°lçede,9 Mart PerÅŸembe günü ’Kadınlar gününe özel’ düzenlenecek programın iptal edildiÄŸini belirterek,’Bugün,8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde,22.Kadın İşçiler Büyük Kurultayı etkinliklerine katılmak üzere Bursa’dan Ankara’ya giden kadın emekçilerimiz elim bir trafik kazası geçirdiler.Maalesef ilk belirlemelere göre 5 kadın dava arkadaşımızı trafik terörüne kurban verdik.35 arkadaşımızda yaralı durumda.Bu elim sebepten dolayı 09.03.2017 Günü için Kdz.EreÄŸli Büyük Anadolu Otel’de programlamış olduÄŸumuz Kadınlar Günü Programımızı iptal etmiÅŸ bulunuyoruz.Hayatını kaybeden dava arkadaÅŸlarımıza Allah’tan rahmet,yaralı kardeÅŸlerimize acil ÅŸifalar diliyorum’dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo