14 o C Kdz. Ereğli

SENDİKADAN, UYSAL’A ZİYARET !.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ın, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ettiği bildirildi.

Siyaset 5 yıl 5 ay 9 gün 2 saat 29 dakika önce 672

Haberi Paylaşın

Sendikanın internet sitesi “turkmetalkdzeregli.org”da yer alan habere göre Ercan, 3 Kasım’da, Büyük Anadolu Ereğli Otel Salonu’nda gerçekleştirdikleri 11. Olağan Genel Kurul’da yeniden göreve seçilmeleri dolayısıyla başlattıkları protokol ziyaretleri kapsamında Uysal’ı ziyaret ederek, genel kurula katılımlarından dolayı ayrıca teşekkür etti.

Uysal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “çok güzel bir genel kurul gerçekleştirdiniz. Yeniden göreve seçilmenizden dolayı Sayın Başkan ve yönetimini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Başkan Ercan ile beraber; Şube Sekreteri Yakup Yılmaz, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Teşkilatlanma Sekreteri Turgay Kavak, Şube Eğitim Sekreteri Birol Onay ile İş Yeri Baş Temsilcisi Altan Kalfa’nın da yer aldığı ziyarette gündeme ilişkin onular üzerinde sohbet edilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 2 saat 39 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 17 saat 51 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 21 saat 56 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 21 saat 30 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 19 saat 9 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 15 saat 45 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 2 saat 13 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 20 saat 20 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 23 saat 46 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI