10 o C Kdz. Ereğli

SEKTÖRE ‘TAZE KAN’

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Ekonomi 4 yıl 11 ay 15 gün 14 saat 53 dakika önce 1448

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli'de işadamı Turan Çelik, ticari yaşamını “Çelikoğlu İnşaat “isimli firma ile inşaat sektöründe sürdüreceğini bildirdi.
Çelik, uzun yıllar finans sektöründe yer aldığını, bundan sonraki süreçte ise ticari birikimlerini ‘Baba Mesleği’ olan inşaat sektöründe devam ettirme kararı aldığını söyledi. Babası Abdulsamet Çelik’in, Belen Mahallesindeki Afet Konutlarının, (Temelden çatıya) taşeronluğunu yaptığını belirten Çelik, şunları kaydetti:
"BABA REFERANSI" SAĞLAM
“Ayrıca babam; ilçede yıkılan Devlet Hastanesi binası, Kayabaşı İlkokulu, Kepez Mahallesindeki Denizcilik Fakültesi Binası, Belen Sanayi Sitesinde kısmi çalışma, Kaynarca Kalıcı Konutlarının bazı blokları, Erdemir’de RKK Kireç Süzme Havuzu, RKK Sahası, Devrek İlçesindeki Afet Konutları, Alaplı İlçesindeki Merkez İlköğretim Okulu, Alaplı Çatak İlkokulu, Düzce’nin Akçakoca İlçesindeki Mobilyacılar Sanayi Sitesi ve benzer bir çok inşaatın da ‘ince işçiliğini’ üstlenerek tamamlamıştır. Yine bölgemizdeki inşaat sektöründe yer alan birçok firma ile iş birliğimiz oldu.
SEKTÖRE YENİ GELİŞMELERLE KATKI…
Bundan sonraki süreçte ise Orhanlar Mahallesi Orhangazi Caddesi 35 nolu Sungur İşhanının birinci katında kurduğum ‘Çelikoğlu İnşaat’ isimli firmamda, babamın iş tecrübesiyle birlikte, 'Kaliteli Yaşam Alanları İnşaa Ediyoruz' sloganımızla, inşaat sektöründe yer alacağız. Sektördeki tüm gelişme ve yenilikleri yakın takip ederek; anahtar teslimi İnşaat, taahhüt, tadilat dekorasyon gibi sektöre dayalı hizmetler vereceğiz. Amacımız, Ereğli ve bölgemizdeki inşaat sektöründe kalıcı daha birçok eser bırakmak.”

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 7 saat 13 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
6 gün 19 saat 14 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
4 gün 15 saat 41 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 14 saat 42 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 9 saat 49 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
5 gün 5 saat 19 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
3 gün 6 saat 44 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 10 saat 19 dakika önce HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?
6 gün 18 saat 8 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
3 gün 18 saat 32 dakika önce AYRINTILAR BELLİ OLDU!