Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİTLERİN İSMİ YAŞATILACAK!..

ŞEHİTLERİN İSMİ YAŞATILACAK!..

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü tarafından 3 ortaokulda oluşturulan kütüphaneye şehit polislerin isimleri verildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Çocuk ve Gençleri Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Mithatpaşa Pfizer 50. Yıl Ortaokulu, Arslan Zeki Demirci Ortaokulu ve Asma Ortaokulu’nda, şehit polis memurları Çağdaş Arslan, Yusuf Yelkenci ve Tansu Aydın’ın isimlerinin verildiği kütüphane oluşturuldu.

Açılış dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan İl Emniyet Müdürü Osman Ak, şehitler için ne yapılsa az olduğunu belirterek, "Ruhları şad olsun." dedi.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit olan Zonguldaklı polis memuru Çağdaş Arslan’ın annesi Sibel Arslan da oğlunun çocukları çok sevdiğini dile getirdi.

"Şimdi burada olsa çok mutlu olurdu." diyen Arslan, "Çocuklar bana annesi misiniz?’ diye sordular, bir şey diyemedim. Sokakta gördüğü çocukları hep severdi. Elinde harçlığı varsa hemen verirdi, harçlığı yoksa başlarını okşar, öyle gönderirdi. Mardin’de polis arabalarına oranın çocukları taş atarlarmış ama Çağdaş’ın olduğu arabayı taşlamazlarmış. Kendisi de çocuktu zaten." ifadesini kullandı.

Baba Adnan Arslan ise kütüphaneye şehit oğlunun isminin verilmesine çok sevindiğini dile getirerek, "Oğlum çocukları severdi, ben de severim. Bu programı yapanlara çok teşekkür ederim. Eğitime katkısı olduğu için mutluyum." dedi.

Iğdır’da şehit düşen Polis Memuru Yusuf Yelkenci’nin babası Nevzat Yelkenci de oğlunun ismini burada yaşattıkları için İl Emniyet Müdürü Ak’a teşekkür etti.

Proje kapsamında kütüphanelere biner adet kitap temin edildi. 

Etkinliğe, İl Emniyet Müdürü Ak’ın yanı sıra, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, şehit yakınları, öğretmen, öğrenci ve polisler katıldı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo