Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“ŞEHİTLERİMİZİN KANLARI YERDE KALMAYACAKTIR”

“ŞEHİTLERİMİZİN KANLARI YERDE KALMAYACAKTIR”

Şırnak’ta askeri birliğe uzun namlulu silah ve roketatarla saldıran teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavisinin ardından baba evine getirilen Uzman Çavuş Sercan Sezer’e geçmiş olsun ziyaretinde bulunuldu.

Uludere ilçesinde 1 Eylül’de teröristlerce yapılan saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademesinden (GATA) taburcu edilerek baba ocağına getirilen Uzman Çavuş Sezer’i Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve öteki ilgililer ziyaret etti.

Milletvekili Çaturoğlu, burada yaptığı konuşmada, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini söyledi.

Türk devletinin terör saldırılarının altında kalmayacağını dile getiren Çaturoğlu, "Mislinden daha fazla bir şiddetle bunların intikamı alınacak, şehitlerimizin kanları yerde kalmayacaktır” dedi.

Terörün ülkenin baş belası olduğunu, teröristlerin ya silahlarını bırakarak teslim olacağını ya da son ferdi temizleninceye kadar mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Çaturoğlu, şunları söyledi:

“Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sadece teröristlerle değil bu savaşımız. Teröristlere perde arkasından veya alenen yardım ve yataklık yapan maddi manevi destek olan holdingler, medya kuruluşları, bir takım mihraklar, yabancı unsurlar var, onlarla da savaşımız var. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Ülkemizin bir önemli coğrafyada bulunmasından ötürü başına gelen işler bunlar. Bu mücadeleden de birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte çıkacağız. Terörün en büyük ilacı birlik ve beraberliktir. Tüm siyasi partileri ve vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerekiyor."

Ziyarette Kuran-ı Kerim okundu, dua edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo