Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU!.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU!.

AK Parti Alaplı Gençlik Kolları BaÅŸkanlığı, ÅŸehitler için mevlit okuttu. 

Bir düğün salonunda düzenlenen mevlit programında konuÅŸan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, 17-25 Aralık 2013’de ülkede bir sivil darbe yapılmak istendiÄŸini belirterek, birilerinin Türkiye’nin büyümesini hazmedemediÄŸini söyledi.

Terörün mücadelesine masum halkın üstüne tankla, topla silahla saldırarak sürdürdüğünü ifade eden Çaturoğlu, şunları kaydetti:

"Parasını vatandaşın verdiği silahların namlusunu vatandaşa çevirerek darbe yapma teşebbüsünde bulundular. Yalnız tek başına yapmadılar. Küresel güçler işin içindeydi. Küresel sermaye işin başından itibaren içerisindeydi. Ve bunların yerli işbirlikçileri işin içindeydi. Ama halkımızın cesur duruşu, hükümetimizin kararlılığı ve Cumhurbaşkanımızın dik ve net duruşuyla insanları alanlara davet etmesiyle bu zihniyet başarılı olamadı."

Gençlik Kolları BaÅŸkanı Muhammet Yaman ise, terörün hiçbir zaman amacına ulaÅŸamayacağını dile getirdi. 

Mevlid-i Åžerif’in ardından, 2012’de Afyonkarahisar’da, askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada ÅŸehit olan 25 askerden Alaplı’lı Mücahit CoÅŸkun’un kızı AyÅŸe Erva CoÅŸkun (6) dua yaptı. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo