Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİT MADENCİYE SON GÖREV!..

ŞEHİT MADENCİYE SON GÖREV!..

Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesine baÄŸlı maden ocağındaki göçükte hayatını kaybeden 36 yaşındaki Erkan Seyhan’ın cenazesi, Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde defnedildi. 

EreÄŸli Devlet Hastanesi morgundan yakınları ve maden işçileri tarafından alınan iki çocuk babası Seyhan’ın cenazesi, Aydınyayla köyü Karadoruk Mahallesi’ndeki babaevinin önüne getirildi.

Madenci için burada Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi ve helallik alındı.

Seyhan’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, daha sonra yakınları ve mesai arkadaÅŸları tarafından köy mezarlığına kadar taşındı.

Burada düzenlenen cenaze törenine, madencinin ailesi ve yakınları, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, bazı belediye başkanları ve siyasi parti yöneticileri ile madenciler katıldı.

Seyhan’ın cenazesi, kılınan namazın ardından topraÄŸa verildi.

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Kandilli beldesindeki TTK Armutçuk Müessesesi kömür ocağının eksi 450 kodunda dün akÅŸam meydana gelen göçükte kalan Erkan Seyhan (36) yaÅŸamını yitirmiÅŸ, Sezai Çoban yaralanmıştı. Seyhan’ın iÅŸe 2009’da, 35 bin 291 kiÅŸinin katıldığı zorlu mülakatı kazanmasının ardından kura sonucu girdiÄŸi öğrenilmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo