Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Şehit Kaymakam Safitürk’ün Ailesine Taziye

Åžehit Kaymakam Safitürk’ün Ailesine Taziye

Karadeniz EreÄŸli Din Görevlileri DerneÄŸi, teröristlerce ÅŸehit edilen Mardin’in Derik Ä°lçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın aileye taziyelerini sunduÄŸunu ve baÅŸsaÄŸlığını ilettiÄŸini belirten Din Görevlileri DerneÄŸi BaÅŸkanı Ali Aksoy, Åžehit Kaymakam Safitürk’ün Adapazarı’nın Arifiye Ä°lçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki baba evinin önünde kurulan taziye çadırında Kur’an Kerim tilaveti ve mevlid-i ÅŸerif okutturdu. 

Kdz. EreÄŸli Müftülüğü din görevlilerinin okuduÄŸu Kur’an- Kerim tilaveti sonrası Ali Aksoy’un okuduÄŸu duanın ardından Åžehit Kaymakamın babası Asım Safitürk konuÅŸmasında, “EreÄŸli’den gelerek bizleri onurlandırdınız. Ä°lçenizin belediye baÅŸkanına ve siz meslektaÅŸlarım olan din görevlilerine çok teÅŸekkür ediyorum.

Ben bir evladım var biliyordum ama ülkem sahip çıktı. Böyle bir evlada sahip olduÄŸum için çok mutluyum. BaÅŸkanınıza ve müftülüğümüze selamlarımı ve saygılarımı iletiyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi. 

Taziye ziyaretinde Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü adına Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi Müdürü Harun BektaÅŸ’ta hazır bulundu.

Öte yandan Kdz. EreÄŸli Din Görevlileri DerneÄŸi daha önce de 15 Temmuz darbi giriÅŸiminde ÅŸehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in NiÄŸde Bor’daki kabrini ziyaret ederek, Kur’an-ı Kerim okumuÅŸlardı.  

Åžehit Kaymakam Safitürk’ün Ailesine Taziye

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo