Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“ŞEHİT CENAZELERİ İLE BÜYÜDÜK’’

“ÅžEHÄ°T CENAZELERÄ° Ä°LE BÃœYÃœDÃœK’’

Doktor AyÅŸenur HoÅŸ’tan duygulandıran not: Åžehit annesidir "Öf" bile demeyin!..

Hasta dosyasına bir not yazan Ayşenur Hoş, hastane çalışanlarından şehidin annesine karşı dikkatli olmalarını isteyerek, dosyanın üstüne şunları yazdı: "Şehit annesidir bir "Öf" bile demeyiniz.

Dr AyÅŸenur" Kendi hastası olmadığı halde genel vizit esnasında bir hastanın moral bozukluÄŸunu fark eden Dr AyÅŸenur HoÅŸ, hastayı psikiyatri konsultasyonuna yönlendirmek istemiÅŸ ve ÅŸu cevapla karşılaÅŸmış; “Ben ÅŸehit annesiyim."

 

Yetim şehidin acılı

annesi Doktorlar Sitesi’nin internet sayfasında yer alan bilgiye göre AyÅŸenur HoÅŸ yaÅŸananları şöyle anlatıyor: "Åžehit annesi olduÄŸunu öğrendikten sonra onu primer takibime aldım. Sandalyeyi yanına çekip gözlerindeki yaÅŸlar ile onu dinlemeye baÅŸladım. 2008 yılında HakkariÇukurca’da operasyon sırasında mayın ile paramparça olmuÅŸ bir bedenin annesi o. BaÅŸlarında erkek yok. Åžehidimiz yetimmiÅŸ bir de! Güzel teyzemin maalesef ki son ÅŸehit haberleri ile kan ÅŸeker regulasyonu bozulmuÅŸ. Allah bizi böyle nasip etmiÅŸ birbirimize."

"Åžehit cenazeleri ile büyüdük’’

Şehidin annesinden adres ve telefon bilgilerini alan doktor hanım, şehidin mezar yerini de öğrenmiş ve acılı anneyi, "Oğluna da geleceğim sana da geleceğim" diyerek kucaklamış.

Trabzonlu olduğunu belirten Dr Ayşenur Hoş, bu notu yazmasına neden olan duygularını ise şöyle anlatıyor:

"Çocukluk çaÄŸlarımdan 28 yaşıma kadar ÅŸehit cenazeleriyle büyüdük biz… Bir ÅŸekilde okuduk elhamdülillah da insanlara çare olmaya çalışıyoruz… Lakin gideremediÄŸimiz acılar olunca orada iÅŸ devreden çıkıyor ve insan olduÄŸunu hatırlıyorsun. Bir söz vardır “Beraber aÄŸlamaktaki tatlılık kadar hiç bir ÅŸey kalpleri birbirine bu kadar iyi baÄŸlayamaz." diye. Ailemde ÅŸehit olan yok ama bu onlarla birlikte aÄŸlamayacağım ya da onları anlamayacağım anlamına gelmiyor."

 

kaynak:http://www.milliyet.com.tr

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo