Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİT AİLELERİNDEN

ŞEHİT AİLELERİNDEN

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesince, terör olaylarını protesto etmek amacıyla "yas" yürüyüşü yapıldı.

Kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde toplanan şehit aileleri ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi üyelerinin yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, siyasi ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle vatandaşlardan oluşan yaklaşık bin kişilik grup, ellerinde Türk bayrağıyla "Suskunluğumuz şehitlerimize saygımızdandır" şeklinde dövizler taşıyarak Şehitler Anıtı’na kadar sessizce yürüdü.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Yorulmaz, burada yaptığı açıklamada, şehit aileleri olarak son günlerde artan terör olaylarını protesto etmek amacıyla "yas" yürüyüşünü gerçekleştirdiklerini söyledi.

Acılarının dinmediğini ifade eden Yorulmaz, "Cizre Belediye Başkanı, İngiliz muhabirine ’iç savaş başlattık’ diyor. Demek ki bizim birlik ve beraberlik yapma günümüz gelmiş. Bizim acımız hala bitmiyor" diye konuştu.

Grup, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nı okudu, dua etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo