Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Şehir Merkezinde Saatlerce Ayı Aradılar

Şehir Merkezinde Saatlerce Ayı Aradılar

Şehir merkezinde bir parkta ayı görüldüğü ihbarını alan polis, bekçi, belediye ile Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri saatlerce ayıyı aradı.


Edinilen bilgiye göre, şehir merkezindeki Kordon Park'ta bulunan kafede tadilat çalışması yapan Cihat Delikurt, Oğuzhan Ekmekçi ile Ayhan Ekmekçi, polisi arayarak parkta ayı olduğu ihbarında bulundu. Polis ve bekçiler parka gelip ayı ararken, Karabük Belediyesi Hayvan Barınağı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne de haber verildi. Tüm ekipler, ellerinde el fenerleri ve uyuşturucu iğne takılı tüfekle park ve Araç Çayı kenarında ayı aradı. Polis ekipleri ekip otosuyla bölgedeki caddelerde devriye atarken, saatlerce süren aramalarda ayı bulunamadı.

İhbarda bulunanlardan Cihat Delikurt, tadilat yaptıklarını belirterek, "Baktım ayı koşuyor. İki çamın arasında girip uzaklaştı. Sonra polisi aradık. Ayı büyüktü" dedi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sinan KORKMAZ

21 Ekim 2019 - 18:09

Geçenki yorumumda da belirtmiştim. Yabani hayvan diye adlandırılan domuz ve ayılar yollarını şaşırdıktan sonra bu şekilde aramıza karışabilirler. Dikkatli olmakda fayda vardır. Çeşitli nedenlerden dolayı hırçınlaşıp halkımıza zarar verebilirler. Bir bölgede yoğun orman var ise orada çeşitli yabani hayvanlar da vardır. Dikkatli olmalıyız. Bilhassa gece saatlerinde tedbiri artırmalıyız. Köy ve mahallelerden geçerken olası bir yabani hayvan saldırısına karşı kaçış noktaları belirlemeli, bu durumla baş başa kaldıktan sonra üçüncü alternatifimizi şimdiden bulmalıyız. Telafisi yoktur.

Yorum Yazın

Canlı Radyo