Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİDİN TELEFONU ÇALINCA...

ŞEHİDİN TELEFONU ÇALINCA...

Siirt’te terör örgütü PKK mensuplarınca menfeze yerleÅŸtirilen patlayıcının askeri aracın geçiÅŸi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 7 silah arkadaşıyla ÅŸehit düşen er Recep Beycur’un cep telefonuna gelen "Annem arıyor" yazılı aramaya kimse yanıt veremedi.

Siirt-Pervari karayolunda, terör örgütünün pusu kurması sonucu ÅŸehit düşen Beycur’un cebindeki telefon, cenazesi Siirt Devlet Hastanesi morguna getirildiÄŸi sırada çaldı. Anne Seyran Beycur tarafından arandığı saptanan ÅŸehidin elden ele dolaÅŸan telefonuna kimse bakamadı. Annenin ÅŸehit oÄŸluna ısrarla ulaÅŸmaya çalışması yürekleri daÄŸladı.  

 

Hastane çalışanı Veysel Akkoyun, yaptığı açıklamada, şehit annesinin telefonla oğluna ulaşmayı denediği sırada gasilhanede duygusal anların yaşandığını belirtti.

 

"Komutan telefonu çıkarınca ’annem’ diye bir isim çıktı. ’Annem’ 2-3 kez aradı ama komutan meÅŸgule aldı. Orada duygulu anlar yaÅŸandı" diyen Akkoyun, telefon çaldığında içeride 4 kiÅŸi olduklarını ve herkesin o an bir birine bakarak duygusal anlar yaÅŸadığını söyledi.

 

"Sözün bittiği anı" yaşadıklarını anlatan Akkoyun, şöyle konuştu:

"Oradaki insanların hakikaten diyebilecek hiçbir şeyi yoktu. Çünkü sözün bittiği yerdeyiz. Orada bulunan savcı da olsun, asker de olsun hiçbiri telefona bakamadı. Komutan daha fazla dayanamayarak telefonu tümüyle kapattığını gördük. Çünkü cevap veremediğini gördük. Kimse de cevap veremeyecekti. Çünkü arayan annesiydi."


Dün 8 askerin şehit olduğu saldırının gerçekleştiği yer

Akkoyun, şunları kaydetti:

"Aslında o aramada annenin çocuğuna nasıl sahip çıktığını ve ne duygularla aradığını insan anlıyor. Kim bilir annesi hangi umutlarla aramıştı şehidimizi. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın."

 

 

 

kaynak: http://www.hurriyet.com.tr

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo