Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİDİMİZE SON GÖREV!..

ŞEHİDİMİZE SON GÖREV!..

Åžemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada ÅŸehit düşen Piyade Uzman ÇavuÅŸ Okan Korkut’un cenazesi, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde topraÄŸa verildi.

Korkut’un silah arkadaşı bir uzman onbaşı, ÅŸehidin tabutunu öperek üzerine bir adet mermi bıraktı Hakkari’nin Åžemdinli ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada ÅŸehit düşen Piyade Uzman ÇavuÅŸ Okan Korkut, Zonguldak’ın Devrek ilçesinde son yolculuÄŸuna uÄŸurlandı. Devrek Devlet Hastanesi morgundan alınan Okan Korkut’un (23) cenazesi, konvoy eÅŸliÄŸinde Karşıyaka Mahallesi’ndeki babaevinin önüne getirildi. Burada Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından ÅŸehidin annesi Neriman, babası Necati ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Helallik alınmasının ardından ÅŸehidin cenazesi, ilçe merkezindeki Yeni Cami önüne götürüldü. Buradaki törene, ÅŸehit Korkut’un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk ÇaturoÄŸlu ve Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekilleri Åžerafettin Turpçu ve Ãœnal DemirtaÅŸ, Garnizon Komutanı TuÄŸgeneral Birol ÅžimÅŸek, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Personel Daire BaÅŸkanı Ali Kalyoncu, Ä°l Emniyet Müdürü Osman Ak, bazı belediye baÅŸkanları, askeri erkan ve binlerce vatandaÅŸ katıldı. Åžehit piyade uzman çavuÅŸun aÄŸabeyi Gökhan Korkut, kardeÅŸinin naaşını öpmesinin ardından, "Benim oÄŸlumu topraÄŸa gömecekler, sizi nereye gömecekler" diyerek aÄŸladı. 

Åžehidin silah arkadaşı olan bir uzman onbaşı ise Korkut’un tabutunu öperek üzerine bir adet mermi bıraktı. Korkut’un naaşının başında, Bingöl’de birlikte uzman çavuÅŸluk eÄŸitimine katıldığı silah arkadaÅŸları bir süre nöbet tuttu.  Ä°l Müftüsü Mürsel Öztürk’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından ÅŸehidin cenazesi, Yılanlıcakuz köyünde topraÄŸa verildi. Piyade Uzman ÇavuÅŸ Okan Korkut, dün Åžemdinli’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede ÅŸehit düşmüştü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo