Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİDİMİZ VAR

ÅžEHÄ°DÄ°MÄ°Z VAR

Pençe kilit operasyonunda Ereğli`ye acı haber geldi.


Pençe kilit operasyonundan acı haber.  22 yaşındaki sözleÅŸmeli Er DoÄŸukan Korkmaz'ın ÅŸehit olduÄŸu haberi Kdz. EreÄŸli Ömerli Mahallesindeki baba ocağına ulaÅŸtı.

Ä°lçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve askeri erkan, Åžehit Er Korkmaz’ın Ömerli Mahallesindeki ailesine ulaÅŸarak acı haberi bildirdi.
Bu arada, Şehit evinin balkonuna Türk Bayrağı asıldı. Şehit yakınlarının olası rahatsızlıkları göz önünde bulundurularak, bina yakınında ambulans ve sağlık ekipleri bekletildi.

Baba Sinan Korkmaz, oÄŸlunun en büyük hayalinin asker olmak olduÄŸunu söyledi. Son olarak dün akÅŸam saatlerinde telefon ile görüştüklerini ifade eden acılı baba “Hayali küçükken asker olmaktı. Dün akÅŸam en son 18.00 18.30 sularında konuÅŸtuk. Oralarda dikkatli ol dedim. 1.5 senedir oradaydı. 2 ay önce yüz yüze görüşmüştük. Küçüklüğünden beri asker olmak istiyordu. Ben engel olmaya çalıştım ama ‘Ben asker olacağım’ dedi.  Bende hatırını kırmadım. ‘Kendin bilirsin oÄŸlum’ dedim. Kararı ona bıraktım”

Anne Åžerife Korkmaz’da oÄŸlunun asker olmasının ardından gurur duyduklarını en son dün telefon ile görüştüklerini ifade etti. Anne Åžerife Korkmaz “En son dün telefon ile görüştük. Hiçbir sıkıntısı olmadığını ve rahatının iyi olduÄŸunu söyledi. Allah’ım ne ara oldu” bu diyerek gözyaÅŸlarına boÄŸuldu. 

Åžehit Er Korkmaz'ın naaşı 27 Nisan ÇarÅŸamba günü (Yarın) öğlen namazına müteakib Bozahane camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Ömerli Mahallesi'nde askeri törenle son yolculuÄŸuna uÄŸurlanacak.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün45
gülücük3
hayran1
kızgın1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
eski inzibat

28 Nisan 2022 - 10:57

yürekli adamlarsınız oğlum siz, mermiye karşı gitmek her adamın harcı değildir, korkusuzluk doğuştan verilmiş size ,siz varsınızki biz rahatız ama hakkınızı nerde öderiz, mekanın cennet olsun aslan

s.erkan gül

27 Nisan 2022 - 07:04

Ruhu şad olsun, Allah kederli ailesine sabir versin. Ailesinin ve milletimizin başı sağolsun

Alparslan Dilaver

26 Nisan 2022 - 20:47

Evin köşesindeki Doğukan yazısı beni bitirdi

AÅžKIN ÅžEN

26 Nisan 2022 - 13:14

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah, Rabbim H.Z. MUHAMMED MUSTAFA(S.A V.) Efendimize komşu eylesin inşaallah

Yorum Yazın

Canlı Radyo