Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SON YOLCULUÄžUNA UÄžURLANDI

Diyarbakır’ın YeniÅŸehir ilçesindeki terör saldırısında ÅŸehit edilen polis memuru Tansu Aydın’ın cenazesi, memleketi Zonguldak’ta topraÄŸa verildi.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınan Aydın’ın cenazesi, Yayla Mahallesi’ndeki baba ocağına götürüldü. 

EÅŸi Vu Yhuy Tuanvi Aydın, iki ay önce evlendiÄŸi eÅŸinin çantasını incelediÄŸi sırada bir ÅŸarjör ile kelepçe buldu. Bunları vermek istemeyen Vu Yhuy Tuanvi Aydın’ı polis ekipleri güçlükle ikna etti.

Acılı kadın, çantada eÅŸinin kullandığı düdüğü öpmesinin ardından kolyesine takarak boynuna astı. Ailenin taziyeleri kabul etmesinin ardından Kur’an-ı Kerim okundu, helallik alındı.

Daha sonra Aydın’ın cenazesi, Acılık Hazreti Ali Camisi’ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Tansu Aydın’ın naaşı, Asri Mezarlıkta bulunan ÅŸehitlikte topraÄŸa verildi.

Cenaze törenine, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Vali Ali Kaban, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, CHP Zonguldak milletvekilleri Ãœnal DemirtaÅŸ ve Åžerafettin Turpçu, MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Ä°l Emniyet Müdür Osman Ak, Zonguldak Belediye BaÅŸkanı Muharrem Akdemir, belediye baÅŸkanları, askeri ve emniyet personelinin yanı sıra vatandaÅŸlar ve yakınları katıldı. 

 Aydın’ın, Vu Yhuy Tuanvi Aydın ile iki ay önce evlendikleri öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo